HCL.HR

Opet dijelimo 250 eura u Riot Pointsima na novom LoL Adria Open turniru

Igor Belan 16.07.2015.   •   1 komentara


Stiže nam još jedan subota, što znači da stiže i još jedna doza od 250€ u Riot Pointsima na ESL Adria. Novi online kup otvoren je za sve igrače iz regije – prijavite se.

Dok se tenkisti iz regije mentalno pripremaju za sutrašnji susret na virtualnom bojištu u našem drugom po redu 7 na 7 turniru u World of Tanksu, svi vi koji umjesto tenkova preferirate čudnovate heroje u džunglama spremate se za naš novi League of Legends Adria Open kup. Zar ne? Oh, niste čuli? Pa već u subotu se igra naš sljedeći League of Legends Adria Open online kup i pozvani su svi timovi iz regije!

Bez brige, još nije kasno za prijavu. Kup počinje u subotu u 14 sati, a sve do neposredno prije početka kupa stignete prijaviti svoj tim. Samo kliknite ovdje, proučite pravila i raspodjelu nagradnog fonda za najbolje pa zatim pratite upute za “sign up” ilitiga prijavu s desne strane. Ako negdje zapnete u postupku prijave ili vam nešto drugo vezano za ovaj turnir nije jasno, slobodno pitajte ispod u komentarima.

Komentari (1)

  • egotriper

    17.07.2015 - 14:45

    najveci problem je dosta ljudi na ovakvim turnirima igraju na "smurf" racunima i tek tolko pobjede turnir.Osobno znam jer sam Challenger na EUW i Master na EUNE i osobno znam ljude sta se prijave na turnir i koriste "smurf" ili od frenda racun.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?