HCL.HR

Opet dijelimo brdo golda – prijavite se na ovotjedne WoT turnire

Igor Belan 22.07.2015.   •   0 komentara


I ovaj tjedan nastavljamo s dva World of Tanks turnira na ESL-u, a nagradni fond za oba je sveukupno 73 600 golda! Sve ćemo to podijeliti najboljim timovima iz regije. Prijavite se!

I ovog petaka i subote nastavljamo sa 7 na 7 i 3 na 3 online kupovima u World of Tanksu.

U petak, 24.07. u 19 sati odigrat će se treći u nizu naše nove serije Big Guns kupova za sedmeročlane timove. Prošli tjedan na tadašnjem Big Guns kupu okupilo se sveukupno pet timova, što je sasvim solidno za početak budući da se radi o turnirima za sedmeročlane timove, a pobjedu je odnio srpski tim The Wild Bunch. Čestitamo ekipi The Wild Buncha i nadamo se da ćemo ovaj petak vidjeti više prijava za ovotjedni 7 na 7 kup.

Na tom kupu nagradni fond opet će biti 49 000 golda, što ćemo podijeliti najboljim ekipama od prvog do četvrtog mjesta, pa se zaista isplati prijaviti jer imate jako dobre šanse osvojiti lijep iznos golda.

Prijavu za ovotjedni WoT 7on7 Big Guns Cup možete obaviti ovdje.

Dok je petak rezerviran za velike sedmeročlane timove, subotom se klasično igra novi 3 na 3 Adria Open kup. Ni ova subota nije drugačije – 25.07. u 16 sati održat ćemo naš dvanaesti po redu WoT 3on3 Adria Open turnir. Kao i u slučaju Big Guns kupa, pozvani su svi timovi iz ESL Adria regije, odnosno iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Prošlotjedni WoT 3on3 Adria Open kup osvojio je hrvatski tim Osvetnici koji se od početka Adria Open kupova drže među prvim mjestima. Time su zaradili 10 500 golda za svoj tim i mjesto u finalu sedmog mjeseca gdje opet imaju šansu osvojiti još toliko in-game golda.

To je samo nagrada za prvo mjesto, no ukupni nagradni fond Adria Open kupova je 24 600 golda, što se na kraju kupa podijeli između prvih osam mjesta. Prijavite svoj tročlani tim na ovotjedni Adria Open klikom ovdje, i uzmite nam taj gold!

Inače, ako igrate WoT, navratite podijeliti koju mudrost o igri u naš podforum posvećen samo World of Tanksu. Tamo možete i pitati što god vas zanima o igri ili ovim našim turnirima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?