HCL.HR

Opet dijelimo brdo WoT golda – prijavite se na nove World of Tanks kupove

Igor Belan 28.10.2015.   •   0 komentara


I ovaj tjedan pozivamo sve brojnije igrače World of Tanksa iz cijele regije da se udruže u timove i prijave na naše nove ESL kupove u kojima dijelimo brdo WoT golda.

Novi tjedan, novi HCL-ovi kupovi u World of Tanksu. Ovaj tjedan standardno origaniziramo dva kupa, jedan za tročlane timove i jedan za velike, sedmeročlane.

Prvi na rasporedu je onaj za tročlane, takozvani World of Tanks 3 na 3 Adria Open koji će se održati u standardnom terminu – petak (30.10.) u 19 sati. Na tom kupu podijeliti ćemo sveukupno 33 000 golda na 16 najboljih timova. Bit će to naš dvadeseti WoT 3 na 3 Adria Open kup po redu, a baš kao i prošlih par tjedana moći ćete pratiti prijenos uživo na našem ESL Adria Twitch kanalu. Osim nagrade u goldu, timovi se bore i za mjesto u finalu 10. mjeseca gdje će opet imati priliku osvojiti ponešto golda.

Svi ste pozvani pridružiti nam se i prijaviti svoj tim za ovo regionalno online natjecanje. Kako to učiniti? Samo pratite link.

PRIJAVA I INFO: World of Tanks 3 na 3 Adria Open #20

Prošloga tjedna na Adria Openu rednog broja 19 u finalu su se našla dva srpska tima – Digimoni i VAMO. Na kraju su slavili momci iz VAMO tima uzevši tako najveću količinu golda i osiguravši si mjesto u finalu mjeseca. GG!

Drugi na rasporedu je tradicionalni World of Tanks 7 na 7 Big Guns kup za sedmeročlane timove koji se također održava u standardno vrijeme – u subotu (31.10.) u 17 sati. Na tom kupu dijelimo mnogo više golda, jer imamo i mnogo više igrača po timu – nagradni fond je ukupno 98 000 golda! Za tu nagradu i za mjesto u mjesečnom finalu možete se boriti protiv ostalih timova iz regije ako se prijavite na vrijeme. Za prijave samo pratite link ispod.

PRIJAVE I INFO: World of Tanks 7 na 7 Big Guns #16

I ovaj kup moći ćete pratiti uživo na našem Twitch kanalu ESL Adria.

U finalu prošlotjednog Big Guns kupa također su se našla dva srpska tima – opet Digimoni sa svojim sedmeročlanim timom te ekipa Evil Squirrels. Ovaj put slavili su Digimoni koji su tako pokupili ukupno 17 500 golda za svoj tim i plasirali se u finale mjeseca Big Guns kupova.

Na oba kupa mogu se prijaviti svi timovi iz Adria regije ESL-a (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Ako imate nekakva pitanja o prijavama i pravilima, javite se ispod u komentarima ili pitajte što vas zanima u našem World of Tanks podforumu. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?