HCL.HR

Otkazana Star Wars igra želi uskrsnuti zajedno s Darth Maulom

Zoran Žalac 26.10.2015.   •   4 komentara


Electronic Arts nam tek treba pokazati što još ima u planu za Star Wars serijal pored ovogodišnjeg Battlefronta, no sljedeću Star Wars igru možda smo već vidjeli.

Još dok Disney nije ugrabio Star Wars franšizu te ekskluzivna prava na izradu videoigara udijelio Electronic Artsu, mali studio Red Fly razvijao je Star Wars igru s Darth Maulom u glavnoj ulozi. Na igri je navodno radio i sam kreator serijala George Lucas, no projekt je ugašen još 2011. godine. Od svega na kraju nije ostalo ništa, ali to ne mora nužno značiti da se od ideje o igri s Darth Maulom potpuno odustalo.

Naime, vlasnik Red Fly tima Dan Borth najavio je kako trenutno radi na oživljavanju igre za next-gen platforme. Kako se unazad četiri godine promijenilo mnoštvo stvari u Star Wars univerzumu, situacija je takva da postojanje te igre ovisi jedino o Electronic Artsu. Šanse za to su vrlo male s obzirom da je Darth Maul lik iz prve epizode koja je fanovima najmanje draga, a publika se uvelike već okrenula nadolazećim filmovima, animiranim serijama itd.

No Borth tvrdi kako će svejedno pokušati progurati tu ideju i impresionirati glavešine u Electronic Artsu. Ako doista uspije u tome, mogli bismo vidjeti igru koja bi nam objasnila kako je Maul prešao na stranu tame i postao Sith.

Komentari (4)

  • Papa6

    26.10.2015 - 20:55

    Mozda bude neki 9.99€ DLC sa Darth Maul-om i lightsaber-om koji mjenja boje i jednorogom
    Oh da to bi bilo dobro jer svi mi volimo EA i njihove DLC-ove

  • kalamarko94

    27.10.2015 - 00:44

    iskreno ovo mi se sviđa više od battlefronta koji treba sad izaći :/

  • Orionis

    27.10.2015 - 05:27

    Isto tako su nepotrebno prekinuli i odlicni SW 1313 po kojem se prvi put trebalo zaigrati u ulozi Bounty Huntera na Coruscantu. Steta… Ne kuzim fakat sta im ponekad puhne u glave al ajd. Ne zove se za badava EA najgorom kompanijom ikad.

    • vojnovic4

      @Orionis, 27.10.2015 - 12:53

      Nije EA kriv sta je star wars 1313 otkazan nije ga on radio nego lucas arts kojega je zatvoria disney kad je kupia licencu star warsa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?