HCL.HR

Otkriven Grounded Bundle, treći DLC za The Last of Us

Stjepan Fikter 17.04.2014.   •   1 komentara


Naughty Dog je za posljednje proširenje The Last of Usa pripremio mješavinu singleplayer i multiplayer sadržaja čime završava Season Pass za igru.

The Last of Us avantura završava s trećim i posljednjim proširenjem koje nosi ime Grounded Bundle, a donosi novu porciju sadržaja za multiplayer, ali i za singleplayer.

Uz nove trofeje, samostalna igra će dobiti Grounded Mode težinu za koju developeri kažu da će biti najteži izazov s kojim smo se susreli jer će AI biti nemilosrdan, pametan, brutalan te će preživljavanje biti gotovo nemoguće. Igrači koji nemaju Season Pass, mogu ovu težinu otključati za 4.99 dolara.

Za multiplayer tu je Reclaimed Territories Map Pack unutar kojeg se nalaze četiri mape: Wharf, Capitol, Coal Mine i Water Tower te novi trofeji. Mapa naziva Wharf će borbu postaviti na dokove gdje je Joel naišao na Roberta, a dizajnirana je s fokusom na blisku borbu, dok će ljubitelji snajpera imati i dva gnijezda.

Capitol je smješten u Bostonu s otvorenim i zatvorenim dijelovima zbog čega će napad s boka biti najbolji način za eliminaciju neprijatelja. Coal Mine odvodi igrače na snijeg, a da stvari budu začinjenije, pobrinuti će se snježna oluja koja će utjecati na vidljivost. Water Tower je jednostavno otvorena mapa s dva uska grla za ubojitu blisku borbu. Samostalna cijena za ove mape iznosi 9.99 dolara.

Nove puške bit će dostupne kroz Survivalist Weapon Bundle, a unutar njega nalaze se: Specter, napadačka puška s prigušivačem, Double Barrel, sačmarica s dvije cijevi, precizni pištolj naziva Enforcer te Launcher, oružje koje ispaljuje male eksplozive. Sve ovo bit će dostupno po cijeni od 5.99 dolara ako niste kupili Season Pass.

Situational Survival Skills Bundle i Professional Survival Skills Bundle donose po četiri nove vještine, a svaki do njih samostalno dođe 3.99 dolara. Za kraj, Naughty Dog je za sve igrače pripremio Full-Auto Rifle za multiplayer bez obzira imaju li ili nemaju Season Pass. Sudeći po količini sadržaja u ovome proširenju, Season Pass se čini kao isplativa kupnja jer se tako dobiju i prijašnja dva DLC-a.

U povezanim vijestima, neki američki trgovci kažu kako The Last of Us: Remastered na PlayStation 4 stiže 20. lipnja, no Sony još nije potvrdio niti negirao ovaj datum.

Komentari (1)

  • trulex

    17.04.2014 - 18:36

    Taman sam mislio započeti sa drugim nastavkom, ali cekat cu pa cu u komadu odigrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?