HCL.HR

Otkrivene besplatne igre za PS Plus pretplatnike na PS4 u iduća dva mjeseca

Stjepan Fikter 07.11.2014.   •   6 komentara


Idući mjesec svim pretplatnicima PS Plusa na PlayStationu 4 stižu Injustice: Gods Among Us i Secret Ponchos, a u siječnju iduće godine inFamous: First Light i The Swapper.

Uz nove naslove koji su ovaj mjesec stigli besplatno s PS Plus pretplatom na PS3, PS4 i Vitu, Sony je otkrio što će stići sljedeći mjesec na novu im konzolu. Čini se da u tu besplatnu ponudu konačno dolaze neki malo skuplji naslovi od raznih indie igara kojima nas je Sony držao relativno zadovoljnima od izlaska konzole.

U prosincu, pretplatnicima PS Plusa bit će besplatno dostupan Injustice: Gods Among Us: Ultimate Edition prvi značajniji naslov, a da ne spada u indie kategoriju. Istog mjeseca pridružit će mu se i Secret Ponchos, manja igra top-down pogleda na akciju koja će odvesti igrače u multiplayer borbe na Divljem zapadu.

Za divno čudo, otkriveni su i naslovi za siječanj iduće godine od kojih se ističe samostalna ekspanzija za inFamous: Second Son – inFamous: First Light. Drugi naslov je odlični platformer The Swapper čiji smo izlazak ugledali prošle godine na PC-ju i koji je kod nas dobio vrlo visoku ocjenu.

Može se primijetiti kako nisu otkriveni naslovi koje će moći preuzeti vlasnici PlayStationa 3 i Vite u istim mjesecima, a isto tako, još uvijek nema naznake kada će DriveClub dobiti svoju PS Plus verziju. Ako se sjećate, Plus verzija trebala je biti dostupna odmah po izlasku igre, ali odgođena je zbog problema sa serverima. Više o tome možete saznati u našoj (video) recenziji Drivecluba.

Komentari (6)

  • superdeda2000

    07.11.2014 - 13:50

    Zadovoljen sam

  • WalwRafii

    07.11.2014 - 14:26

    Napokon nesto normalno

  • Virty

    07.11.2014 - 14:31

    Ništa za mene, i dalje slabo 🙂

  • zolee

    07.11.2014 - 15:16

    genijalan potez, najavili AAA naslove pred blagdanske rasprodaje, možda su i mene navukli

  • mickolopi

    07.11.2014 - 19:11

    Fino, fino, osjetila se pobuna potrosaca 🙂

  • rednicco

    07.11.2014 - 19:32

    fala bogu više !!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?