HCL.HR

Otkriveni datumi i lokacije ovogodišnjeg League of Legends svjetskog prvenstva

Stjepan Fikter 10.04.2015.   •   1 komentara


Riot otkriva kako će se prve borbe u grupnoj fazi održati početkom listopada u Parizu dok je finale rezervirano za 31. listopada u berlinskoj Mercedes-Benz Areni.

Ranije ove godine, Riot je najavio da će 2015 World Championship u League of Legendsu održati u Europi, no tada nisu spominjali datume niti lokacije za pojedine faze natjecanja budući da je još sve bilo u fazi dogovaranja i potvrđivanja mjesta održavanja. Sada kada je taj proces završen, poznati su svi detalji ovogodišnjeg svjetskog prvenstva.

Grupna faza održavat će se u dva termina – od 1. do 4. te od 8. do 11. listopada u Le Dock Pullman u Parizu. Iduća faza, odnosno četvrtfinale odigravat će se od 15. do 18. listopada, a timovi koji su dogurali u ovaj dio natjecanja, sukobit će se u londonskoj Wembley Areni gdje se je igrao prošlogodišnji LCS.

Četiri najbolja tima koja doguraju do polufinala čiji je datum postavljen na 24. i 25. listopada, odmjeravat će snage u Briselu unutar Brussels Expoa.

Sâmo finale je rezervirano za zadnji dan listopada, odnosno 31. kada će dva najbolja tima otići u Berlin gdje će se boriti za prvu nagradu i ovogodišnji World Championship pehar.

Imate neke favorite za ovo prvenstvo? Javite u komentarima.

Komentari (1)

  • TSMCarl2000

    01.07.2015 - 16:47

    Ja mislim SKT T1, ali ja navijam za TSM

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!