HCL.HR

Otkriveni planovi o dodatnom sadržaju za Total War: Rome 2

Renato Pedišić 23.08.2013.   •   0 komentara


Dodatni sadržaj za nadolazeći Total War: Rome 2 bit će besplatnog i platnog oblika, a proizvođač se nada i potpori moderske zajednice u stvaranju novog sadržaja za igru.

The Creative Assembly za svoj nadolazeći Total War: Rome 2 planira izdavati dodatni sadržaj kojega će ljubitelji igre morati platiti, ali obećana je potpora i u vidu besplatnog DLC sadržaja. Prva dva dodatka koja će izaći uz igru su Greek States Culture Pack, koji se može dobiti prednarudžbom od biranih preprodavača, te Pontus frakcija.

James Russell, glavni dizajner igre, rekao je sljedeće o DLC planovima firme: “Kao i kod Shoguna 2, poslije izlaska igre kontinuirano ćemo popravljati njenu kompatibilnost, optimizaciju i integralne funkcije poput umjetne inteligencije i balansa. Rome 2 će biti najveća igra koju smo ikada napravili po veličini, funkcijama gameplaya i samoj težini sadržaja. No, [čak i uz ovako veliku igru] tek grebemo po površini perioda Rimskog Carstva – ere tako bogate da je lako predvidjeti kako ćemo izdavati bitne sadržaje godinama nakon izlaska igre”.

Uz besplatni sadržaj igrači mogu očekivati i takozvane Culture Packove koji će dodavati više igrivih frakcija i posebnih jedinica, Feature Packove koji će dodavati estetske promjene i promjene u samome gameplayu te Campaign Packove koji će u igru dodavati potpuno nove, pričom vođene kampanje. Do listopada igrači mogu očekivati besplatni dodatak Selucida u igru te Nomadic Tribes Culture Pack (Scythi, Roxolani i Massegetae) kao platni DLC.

To sve naravno nije jedini način na koji će igra biti nadopunjavana sadržajem, jer prije spomenuti gospodin Russell očekuje dobru potporu igrače zajednice te iznosi ove podatke: “Vrlo se ponosimo činjenicom da je Shogun 2 naš najmodaniji Total War naslov s preko 500 modova samo na Steam Workshopu. Nadamo se takvoj potpori publice i za Total War: Rome 2.”

Total War: Rome 2 izlazi 3. rujna tekuće godine kao PC ekskluziva.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?