HCL.HR

Otkriveni su prvi detalji za Battlefield Mobile, lagano podsjeća na Battlefield 3

Zoran Žalac 03.09.2021.   •   3 komentara   •   Mobilne igre


Uskoro kreće testiranje prve Battlefield igre za mobilne platforme pa smo dobili friške informacije o igri i prve slike.

Battlefield će ove jeseni ugostiti igrače na ratištu 2142. godine, ali kako je već ranije rečeno – neće to biti jedini Battlefield. Po prvi puta u povijest serijala Battlefield će dobiti svoju mobilnu igru – Battlefield Mobile. Testiranje za istu kreće uskoro, ali prvo u odabranim regijama Indonezije i Filipina. S vremenom će se testiranje širiti i na druge regije, no već sada znamo neke detalje o toj igri.

Battlefield Mobile bit će besplatna multiplayer igra s vlastitim battle passom. Bit će to pucačina u modernom okruženju, sličnom Battlefieldu 3 i 4. Sam gameplay također će emulirati koncept “velikog” Battlefielda, što znači da ćemo imati tradicionalne klase (assault, support, medic, recon) sa specifičnim gadgetima i loadoutima, te naglasak na timsku borbu. Obećana je čak i neka razina destrukcije okoliša.

Nije još poznato koji će sve modovi biti prisutni u punoj verziji, ali za testiranje je pripremljen Conquest mod na mapi Grand Bazaar, koju će fanovi prepoznati iz Battlefielda 3.

Testiranje Battlefield Mobilea odvijat će se isključivo u verziji za Android uređaje, te će minimalni zahtjev biti Android verzije 7.0. Sav ostvareni napredak u testiranju bit će obrisan/resetiran jednom kad igra bude spremna za lansiranje – vjerojatno nekad tijekom 2022. godine.

Komentari (3)

  • Far cry 3

    03.09.2021 - 18:57

    Opet glupost od igre ima samo multiplayer, zašto ne sa misijama. 😡

  • Far cry 3

    03.09.2021 - 19:03

    Hoće li biti i misije ili samo multiplayer?

  • undisputed_kiki

    03.09.2021 - 21:58

    Dajte podrsku za kontrolereeee😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?