HCL.HR

Otkriveno je kad će nas plašiti retro horor Lamentum

Stjepan Fikter 24.07.2021.   •   0 komentara


Potraga za lijekom kako bi spasili ženin život postat će noćna mora s klasičnim horor gameplay elementima u pikselastom okruženju i izometrijskom perspektivom igre Lamentum.

Victor Hartwell mladi je aristokrat koji će uskoro zaputiti na očajničko putovanje kako bi pronašao lijek za ženinu bolest. Naravno, taj lijek se u ukletoj palači koju nastanjuju različita čudovišta što nas uvodi u horor avanturu koja će nas plašiti pikselastim vizualnim stilom. Točnije, Lamentum nas vodi u avanturu preživljavanja od 31. 8. kada stiže na PC, PlayStation i Xbox platforme te na Switch.

Sama igra inspirirana je kultnim klasicima kao što su Resident Evil i Silent Hill, no ovdje nećemo samo otkrivati koje mračne tajne leže u srcu palače nego ćemo i utjecati na ishod radnje ovisno o našim odlukama. Sa strane gameplaya očekuje nas klasični horor preživljavanja, što znači kako ćemo trebati svjetiljku u mraku, a branit ćemo se bliskim i dalekometnim naoružanjem. Samo ne treba očekivati automatske puške budući da se radnja odvija sredinom 19. stoljeća.

Osim pucanja i sjeckanja bit će tu i istraživanja te pronalazaka skrivenih predmeta s time kako ćemo imati ograničen broj mjesta u našem kaputu. Osim različitih čudovišta iz noćnih mora koje će nas sprječavati u pronalasku lijeka, mnoge zamke će nam također zagorčavati život. Na kraju, ako ne budemo zadovoljni završetkom, Lamentum ih ima nekoliko što znači minimalno proživljavanje noćnih mora dva puta za one koji uživaju u ovakvim igrama.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?