HCL.HR

Otkriveno je kad će Kao the Kangaroo doskakutati na naše ekrane

Stjepan Fikter 22.04.2022.   •   3 komentara


Od idućeg mjeseca klokan Kao spreman je skakutati po našim ekranima, a uz pomoć magičnih boksačkih rukavica, osim što će uputiti koji udarac protivnicima, pomagat će mu i u platformiranju.

Početkom godine stigla je informacija kako ćemo ovog ljeta zaigrati platformer Kao the Kangaroo koji će biti dostupan za PC, PlayStation te  Xbox platforme i za Nintendo Switch. Izgleda kako će klokan Kao nešto ranije doskakutati na naše ekrane – igra stiže 27. 5. u digitalnoj i ograničenoj fizičkoj verziji.

Kao the Kangaroo spada u žanr 3D platformera što znači kako možemo očekivati šarolike svjetove kao i tajne koje ćemo morati otkriti. Iz razvojnog studija kažu kako će igra biti prilagođena za sve uzraste pa će tako djeca moći uživati u igri kao i starija ekipa.

Osim skakutanja bit će tu i borbe s protivnicima i bossevima, a u tome pomoći će nam i magične rukavice koje klokan Kao nosi. Iste te rukavice neće služiti samo za boksanje protivnika nego će nam pomoći u rješavanju zagonetki kako bismo si otvorili put za napredovanje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?