HCL.HR

Otvorene prijave za ovotjedni World of Tanks Adria Open kup

Igor Belan 08.06.2015.   •   3 komentara


Okupite svoju World of Tanks ekip, prijavite se na sljedeći kup u seriji 6. mjeseca, osvojite brdo golda i pokušajte osvojiti prolaz u finale ovog mjeseca za još malo tih divnih zlatnika.

Nakon što je prošle subote novopečena ekipa The Wild Bunch osvojila prvi ovomjesečni Adria Open kup i osigurala si tako mjesto u finalu 6. mjeseca, vrijeme je da najavimo sljedeći kup u seriji.

On će se tradicionalno održati sljedeće subote, 13.06. s početkom u 16 sati, a prijave su sada otvorene za sve timove iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, odnosno svih zemalja koje spadaju u Adria regiju ESL-a.

Za neupoznate, riječ je o seriji kupova koje organiziramo putem ESL-a svaki tjedan u nadi da malo razbudimo i razvijemo domaću esports scenu, da vas potaknemo na kompetitivno igranje te formiranje klanova i timova. Usput vas i nagrađujemo s ukupno 24 600 golda svaki tjedan, a dio te nagrade i ove subote dobiti će svi timovi koji se plasiraju od prvog do osmog mjesta na turniru.

Za više detalja o pravilima subotnjeg kupa i samim prijavama na kup samo posjetite ovaj link, a ako negdje zapnete u postupku prijave ili imate neka druga pitanja – slobodno ih postavite u komentarima.

Komentari (3)

  • switchblade

    09.06.2015 - 08:53

    nebig ovo govno od igre igra ni da mi plaćaju WT bičz

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?