HCL.HR

Otvorili smo Heroes of the Storm portal i forum!

Igor Belan 13.05.2015.   •   6 komentara


Ususret izlasku finalnog izdanja Blizzardove MOBA igre, okupljamo ekipu domaćih igrača na posebnom portalu i forumu samo za Heroes of the Storm. Navratite!

Sve što Blizzard dotakne postane zlato, a dobre su šanse da će tako biti i s njihovim MOBA naslovom Heroes of the Storm koji početkom sljedećeg mjeseca izlazi u svom finalnom izdanju.

Mnogima od vas već smo podijelili brdo beta keyeva za HotS pa ste se malo po malo počeli okupljati na našem forumu oko službene forumske teme za HotS i raspravljati o igri. To je krasno, no da bismo sve to nadogradili na jednu višu razinu okupili smo ekipu i podigli poseban portal samo za Heroes of the Storm na adresi hots.hcl.hr. Tamo ćete s vremenom pronaći važne vijesti o igri, tutorijale i slične članke, a za sve vas koji se želite družiti s ostalim igračima HotS-a iz regije otvorili smo i zaseban dio na HCL forumu posvećen samo toj igri:

HCL FORUM: Heroes of the Storm podforum

U tom podforumu već možete pronaći nekoliko tema u koje se možete priključiti. Za početak – obavezno podijelite s nama svoj BattleTag i predstavite nam se kao igrač Heroes of the Storma u ovoj temi.

Započnite raspravu tako da pitate što god vas zanima vezano za igru u temi za pitanja i odgovore, a u ovoj temi javite ako ste pratili Heroes of the Dorm turnir i što općenito mislite o esports sceni koja će se okupiti oko HotS-a. Što mislite koji će biti sljedeći otkriveni heroj? Imamo temu i za raspravu o tome. Naravno, svi ste pozvani da sami osmislite i pokrenete neku novu temu u tom mladom podforumu.

Također, tražimo i nove suradnike koji bi pomogli održavati HotS podforum s moderatorske pozicije ili pisati članke za HotS portal. Ako ste zainteresirani za takvo što, javite se moderatoru iza nicknamea iStealSkills.

Komentari (6)

  • BadMeetsEvil

    13.05.2015 - 17:24

    dizajn stranice mi liči na dizajn koji ste trabali staviti na ovaj forum, jel to usput i kao nekakvo beta testiranje dizajna? 😛

  • Ementaler

    @Ementaler, 13.05.2015 - 17:28

    Ma ne, novi dizajn HCL-a će biti onakav kakav smo pokazali krajem prošle godine 😉

  • R4iden

    @Ementaler, 13.05.2015 - 17:45

    Ako nije bed pitanje u vezi tog redizajna. Hoce li on utjecan na komentiranje. Primjerice +/- na komentare ili da mi dodje obavijest ako netko komentira na moj komentar.

  • Ementaler

    @Ementaler, 13.05.2015 - 17:57

    Jup, bit će neka vrsta podržavanja tuđih komentara, a i sustav obavijesti o komentarima.

  • Cryster

    @Ementaler, 13.05.2015 - 18:07

    Can't wait for the new look m8

  • Anomaly

    @Ementaler, 14.05.2015 - 00:07

    Konačno. 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?