HCL.HR

Otvorili smo Zlatni Dabar 2019 – izbor za najbolje igre godine

Zoran Žalac 15.12.2019.   •   HCL objave


Dobrodošli u Zlatni Dabar 2019, najvažniji domaći izbor za najbolje igre u protekloj godini! Ugodno se smjestite i ostavite svoje glasove igrama koje to zaslužuju!

Ponovno je došlo ono doba godine kad naš Zlatni Dabar izlazi iz svog brloga, sluša glas domaćih gamera i proglašava najbolja ostvarenja iz svijeta gaminga. Sam Dabar sada izgleda malo drugačije nego lani, ali najvažnija hrvatska nagrada za videoigre u svom 15. izdanju zadržala je prošlogodišnji format za koji ste nam dali pozitivne kritike.

I dalje je Dabrova politika da igre i zabavu koju nam one donose treba slaviti neovisno na čemu se igrali ili koji žanr preferirali. Jednako slavimo samostalno igranje kao i igranje u društvu, a kvalitete igre cijenimo u nekoliko segmenata specifičnih baš za sam medij videoigara.

Ove godine imamo dvanaest glavnih kategorija za glasanje plus onu zasebnu za najbolju igru godine po izboru posjetitelja portala HCL.hr. Nekim smo kategorijama malo promijenili nazive kako bi bile jasnije, a uveli smo i dvije nove za najbolju poučnu igru i najbolji lijek za nostalgiju.

Znamo da vas zanimaju nominacije pa nećemo duljiti – glasanje je otvoreno za sve registrirane korisnike HCL.hr portala sve do 30. 12. ove godine. Dabrov brlog sa svim kategorijama pronaći ćete na sljedećoj poveznici:

Želite li s nama raspraviti o nominacijama u Zlatnom Dabru 2019, imate neko pitanje ili pak pohvalu – zaputite se na naš Discord server gdje o tome pričamo na posebnom kanalu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?