HCL.HR

Ove godine Mars Horizon testirat će naše menadžerske vještine vođenja svemirske agencije

Stjepan Fikter 24.04.2020.   •   0 komentara


Osvajanje crvenog planeta glavni je cilj menadžerske simulacije koja pred nas stavlja šarolike izazove – od gradnje, istraživanja, konstruiranja do diplomacije.

Ako ste ikada poželjeli biti voditelj svemirske organizacije, a to niste u mogućnost jer baš i nema takvih natječaja za posao, Mars Horizon stavit će nas na tu poziciju. Barem u virtualnom svijetu. Naime, ova menadžerska simulacija kombinirat će nekoliko različitih elemenata svemirskog putovanja i svega ostaloga što se veže uz to u cilju osvajanja crvenog planeta.

To znači kako ćemo ovdje morati misliti o gradnji infrastrukture koja će uopće omogućiti putovanje u svemir. Zatim, trebat će konstruirati i vozila s kojima ćemo zapravo i otisnuti prema velikom crnilu. Naravno, istraživanje kako tehnologije tako i sunčevog sustava će također biti jedan od zadataka s time kako će se otkriveno znanje moći i dijeliti s drugim agencijama.

Mars Horizon ponudit će na izbor pet agencija ili ćemo moći napraviti vlastitu s time kako ćemo imati slobodu u vođenju svemirskih poslova. Prve odluke moći će se donositi već od 27. 4. do 04. 5. odnosno za vrijeme trajanja beta testiranja. Točan datum izlaska još nije objavljen iako igra treba izaći ove godine na PC platformi. Vrijedi i spomenuti kako igra ima podršku Europske i Britanske svemirske agencije kako bi iskustvo igranja naginjalo više prema realizmu i onome što se i zbilja događa u svemirskim agencijama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?