HCL.HR

Overwatch je u 2019. ponovno postao igra s najtraženijim NSFW sadržajima

Zoran Žalac 12.12.2019.   •   1 komentara


Najpopularnije internetsko odredište za 18+ sadržaje iznijelo je svoju statistiku za 2019. godinu, a ono je posebno interesantno u kontekstu videoigara.

Kako znate da Fortnite više nije toliko popularan kao što je bio u 2018.? Tako da pogledate statistiku pretraživanja na najposjećenijoj internetskoj stranici za pornografske sadržaje. Nećemo vas sad upućivati tamo, samo ćemo vam reći da je Fortnite pao na drugo mjesto najtraženijih igara s 18+ materijalima dok se na tron vratio Overwatch s rastom od 8% u odnosu na 2018. godinu. Treće i četvrto mjesto najtraženijih NFSW sadržaja iz videoigara pripadaju Pokemonima i Minecraftu. Minecraftu, #%*$&e!

Prema statistici dotične stranice postoji vrlo jasna korelacija u rastu popularnosti pretraga s novim igrama koje izlaze. Na listu najtraženijih tako se ubacio Apex Legends, dok je interes za škakljivim sadržajima iz serijala Resident Evil, Mortal Kombat i Borderlands porastao paralelno s izlascima novih nastavaka tih igara. Borderlands je tu najviše narastao – sadržaje vezane za tu igru tražilo se 554% više nego prošle godine. Značajno je skočio i Resident Evil, za čak 213%, a to je lako opisati – likovi u Resident Evil 2 remakeu izgledaju realistično i zgođušno.

Što se tiče individualnih likova, i tu na tronu imamo promjenu. Prošle godine najpretraživaniji sadržaji bili su vezani uz izmišljeni lik Bowsette, a na drugom se mjestu pojavila Brigitte iz Overwatcha s nevjerojatnim rastom zainteresiranosti od 2789%. No, ove godine “pobjednica” je princeza Zelda s više od 5,6 milijuna pretraživanja za kojekakve radnje. Na drugom je mjestu Lara Croft, a treća je D.Va iz Overwatcha. Što se muških likova tiče, tu je u vodstvu jedan jedini, Super Mario.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • TheMentor2000

    12.12.2019 - 18:48

    Ova statistika mi je trebala u životu. Definitivno dobar conversation starter kad upoznaš nekog novog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?