HCL.HR

Pac-Man Museum+ donosi nam 14 proždrljivih igara

Josip Klanfar 02.03.2022.   •   1 komentara


Mogli bismo reći da se papalica vraća u velikom stilu, jer je najavljen Pac – Man Museum + koji će sadržavati 14 legendarnih naslova i vratiti nas u arkadne dane.

Sjećate li se 2014. godine i Pac-Man Museuma? Bila je to kompilacija 9 igara iz svijeta najpoznatijeg žutog proždrljivca. E pa osvanula je nova vijest na Twitteru kako je Pac-Man opet gladan. Da mu pomognemo u tome, Bandai Namco US je najavio Pac-Man Museum + igru koja je zapravo svojevrsni lobby s arkadnim mašinama.

Svaki od arkadnih strojeva će predstavljati jednu od ukupno 14 Pac-Man igara od kojih su neke stare preko 40 godina. Da vam ne objašnjavam bespotrebno, pogledajte video ispod, kao i punu listu igara koje vas očekuju.

Pac-Man Museum + igre

Posljednjih pet igara na popisu gore ćete moći igrati i offline istovremeno, a morat ćemo i rješavati misije kako bi zaradili novčiće koje ubacujemo u mašine. Baš kao u dobra stara arkadna vremena. Pac-Man Museum + dolazi 27. 5. ove godine za PS4, Xbox One, Switch te PC, uz napomenu da će od prvog dana biti dostupan na Xbox Game Passu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Cone3006

    02.03.2022 - 09:22

    Ovo ce biti zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?