HCL.HR

Painkiller: Hell & Damnation dobio Operation Zombie Bunker DLC, igra stiže na konzole u svibnju

Renato Pedišić 01.04.2013.   •   0 komentara


Painkiller: Hell & Damnnation je dobio svoj treći DLC paket koji ovoga puta u igru donosi nazi zombije, a cijela će igra na PlayStation 3 i Xbox 360 stići u svibnju.

Painkiller: Hell & Damnation je ujedno prerada i nastavak originalnog Painkillera iz 2004. godine, a na policama trgovina se našao još u listopadu prošle godine. Od tad je igra nadopunjena s dva DLC-a imena Medieval Horror i The Clock Strikes Meat Night da bi nedavno bila nadopunjena i trećim koji se jednostavno zove Operation Zombie Bunker

Operation Zombie Bunker DLC u igru donosi nazi zombije (vrlo inovativno, moramo priznati), ali i novu singleplayer mapu – The Bunker, novu multiplayer mapu – DM Fragenstein i novu boss borbu. Osim toga, igrinoj Stalingrad mapi su dodani zračni napadi, cepelinske bombe i zračnodesantne zombi jedinice. Igra će također biti nadopunjena s dva nova bacača raketa te ruskim, američkim i njemačkim zombie vojnicima, a novina je i oružje za blisku borbu imena Morgenstern kojim igrač može lansirati ljepljive mine u daljinu.

Novi DLC je dostupan na Steamu po cijeni od 6,99 eura, a u sklopu ovih vijesti je najavljeno da će se PlayStation 3 i Xbox 360 verzije igre na tržištu pojaviti 31. svibnja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?