HCL.HR

Panasonic je izmislio uređaj s kojim možete i brijati bradu i četkati zube, upoznajte Multishape

sponzorirani članak 23.11.2022.


Evo nečega high-tech za sve vas muškarce s bujnim bradama i jakim brčinama koje vidimo u statistikama posjećenosti.

Ovakav proizvod možda ne biste očekivali na jednom gaming portalu, ali statistike kažu da nas posjećuje hrpetina muškaraca s bujnim bradama, funkcionalnim zubima i fantastičnim ukusom za gaming sadržaj.

Pa slušajte ovo muškarci – Panasonic je dizajnirao uređaj s kojim možete precizno skockati bradu, čak i obrezati one dlačice u nosu i ušima, a onda kasnije i temeljito oprati zube. Sve u jednom uređaju i sve vrlo kvalitetno.

Nazivaju ga Panasonic Multishape i to je prvi modularni uređaj za osobnu njegu kojeg možete prilagoditi svojim potrebama.

Ako mislite da ste već vidjeli ovakve uređaje, Multishape je drugačiji. Prije svega, pričamo o Panasonicu ovdje, a to je premium japanski brand koji pametan dizajn, preciznost i kvalitetu izrade te dugotrajnost proizvoda shvaća ozbiljno već 104 godine.

Možda nemaju baš najjeftinije proizvode na svijetu, ali barem znate što kupujete.

Njihovi Multishape dodaci su tako dizajnirani da traju godinama, koristeći japanske oštrice od nehrđajućeg čelika, naoštrene nano-tehnologijom. O razini preciznosti izrade dovoljno govori činjenica da dužinu rezanja dlačica možete regulirati u stupnjevima od pola milimetra. Još  prsten za podešavanje izgleda kao da podešavate fokus na objektivu onih finih Panasonic kamera.

Na tržištu praktički nema drugih modularnih uređaja ovakve razine kvalitete. A ta modularnost je važna, jer znači da umjesto pet različitih uređaja – sve može obaviti jedan.

Multishape je vodootporan pa se lako čisti pod mlazom vode, ali to ujedno znači i da je dizajniran da se ugodno koristi čak i pod tušem. Uz to, dizajnom je kompaktan pa je idealan za putovanja, čemu pomažu i odvojivi nastavci. Na put uzmite samo nastavke koje mislite da ćete trebati. A dobro je znati i da nastavak četkice za zube dolazi sa zaštitnim čepom kako bi glava četkice uvijek bila čista.

Ali vi već imate četkicu i ne želite novu? Nema problema, to je i ideja ovog uređaja – prilagođava se vama.

Panasonic Multishape možete nabaviti u nekoliko starter kitova, s početnom cijenom ispod 600 kn, u kojima dobivate glavni uređaj i nekoliko dodataka. Ostale dodatke onda možete kupiti naknadno, po vašim potrebama i preferencijama.

Pa udovoljite si malo sad oko blagdana, da fino i uglađeno izgledate na tom Božićnom LAN partyju.

Za više informacija o dodacima i cijenama posjetite službeni web, a ovih dana na HCL-u i našim društvenim mrežama može očekivati i mali giveaway u sklopu kojeg ćemo podijeliti nekoliko Multishape uređaja.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?