HCL.HR

PC kao dugoročna investicija

sponzoriran članak 08.11.2016.


Nitko ne kupuje računalo za godinu ili dvije – to je dugoročna investicija, a u slučaju pravih gaming mašina radi se o pozamašnim iznosima. Zato je važno da računalo kupujete od iskusnog prodavača koji nudi i dobro jamstvo.

gaming-pc-instar

U gustoj (pra)šumi zvanoj ‘ponuda PC-a na domaćem tržištu’ teško se snaći, nakon nekog vremena vam sve konfiguracije i kombinacije izgledaju gotovo isto. Ono što je najbitnije u cijeloj priči je pouzdanost proizvoda za kojeg ste se upravo odlučili – koliko iznosi jamstvo, koliko je brz servis u slučaju eventualnog kvara, može li se kupljeno računalo lako nadograditi i poboljšati ako to poželimo i slično.

Instar Informatika već punih 9 godina pažljivo osluškuje potrebe svojih mnogobrojnih kupaca i isporučuje upravo ono što vi tražite – pouzdana i dokazana PC računala s čak 5 godina jamstva. Bilo da se radi o stolnim računalima za svakodnevne zadatke i učenje ili o potentnim borbenim strojevima za gaming, modeliranje i kompleksnije zadatke, Instar već godinama i kod poslovnih i kod privatnih korisnika figurira kao jedan od prvih izbora kad su PC računala u pitanju. S dobrim razlogom.

Sva Instar računala su pažljivo sastavljana i temeljito testirana prije svake isporuke, kako bi vaše plug’n’play zadovoljstvo bilo što potpunije. Svako pojedino računalo se slaže prema individualnim željama, tako da uistinu dobivate stroj koji je skrojen isključivo prema vašim zamislima i potrebama. U procesu proizvodnje vašeg budućeg PC-a koriste se samo provjerene komponente renomiranih svjetskih dobavljača koje jamče sigurnost i bezbrižnost na duže staze. Jer nitko ne kupuje PC na godinu ili dvije, zar ne?

gaming-pc-motherboard

Instarova ponuda PC računala se konstantno obnavlja i osvježava, kako bi vam uvijek bili u mogućnosti ponuditi samo najbolje od tehnologije i u korak sa svjetskim trendovima. Sad doslovno u par klikova možete doći do toliko željenog PC-a koji s lakoćom obavlja sve zadatke koje stavite pred njega.

Ukoliko pri odabiru idealnog računala ili komponenti imate bilo kakvih nedoumica, Instarovo ljubazno i stručno osoblje vam uvijek stoji na raspolaganju, bilo putem e-maila, Facebooka ili telefona na 01/5540-900.

Od novih Instar konfiguracija koje u potpunosti odgovaraju zahtjevima modernog doba za vas izdvajamo:

1) Moderan start za početnike! INSTAR Starter J9000 – CIJENA 1499 kn

2) Potpuno uredsko rješenje! INSTAR Office 6500 – CIJENA 3899 kn

3) Za napredne gejmere! INSTAR Gamer Hurricane – CIJENA 8699 kn

4) Borbeni stroj s GTX 1080 grafikom! INSTAR Gamer Anubis Pro – CIJENA 14399 kn

Sva Instar računala dolaze s 5 godina jamstva. Pogledajte i kompletnu ponudu kako stolnih tako i gaming računala.

Kako bi užitak korištenja bio potpun, Instar Informatika preporučuje nove Windows 10 te novi Office 2016.

Uz moderno računalo, iz bogate ponude odaberite i odgovarajući monitor te uvijek popularnu i raznovrsnu periferiju koja PC doživljaju daje jednu sasvim novu dimenziju.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

instar-gaming-office-pc

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?