HCL.HR

Na PC-u se pojavila nova pretplatnička usluga Loot Play

Zoran Žalac 23.10.2018.   •   1 komentara


Usluga zvana Loot Play pridružila se nizu sličnih pretplatničkih ponuda kao što su Humble Monthly, Twitch Prime i druge.

Igrači na PC-u za pristup mrežnom multiplayeru nisu obavezni plaćati pretplatu kao korisnici konzola. No, na PC platformi postoji čitav niz pretplatničkih usluga koje funkcioniraju na različite načine. Imamo tako Xbox Game Pass i Origin Access koji pretplatniku daju pristup katalogu igara, a zatim imamo i Humble Monthly, Twitch Prime, Discord Nitro i slične usluge koje za određeni iznos svakog mjeseca pretplatniku daruju nekoliko igara – u trajno vlasništvo. Primjerice, pretplatnici Humble Monthlyja nedavno su mogli dobiti Overwatch i nekoliko drugih naslova za svega 12 eura.

Nizu usluga iz ove druge kategorije sada se pridružuje i Loot Play, usluga tvrtke Loot Crate, koja funckionira na poznatom principu. Za 12 eura mjesečno dobivate pet igara u obliku kodova za Steam. Svakog mjeseca otkriva se jedna igra, a 17. u mjesecu dolaze još četiri igre. Prema svemu sudeći, Loot Play će se fokusirati na manje indie naslove koje probire mrežna trgovina Chrono.gg, što znači da za pretplatu od 12 eura nećete dobiti poznate igre kao na Humble Monthlyju, ali isto tako nećete dobiti ni neka amaterska sranja djela.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • vragec25cro

    23.10.2018 - 18:35

    Humbe mi sasvim ok svaki mjesec 1-3 dobra naslova.Ogaču isto sigurno isprobati 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?