HCL.HR

Manchester United od sada je službeno licenciran za PES 2020

Zoran Žalac 02.07.2019.   •   9 komentara


Konami je dogovorio partnerstvo sa slavnim engleskim klubom, crvenim vragovima Manchester Uniteda.

U PES-u 2020 više neće biti “Man Reda”. Nakon što su produžili partnerstvo s londonskim Arsenalom, u Konamiju su dogovorili suradnju i s crvenim dijelom Manchestera. To znači da će Manchester United ponovno biti potpuno licenciran nakon što prethodna tri izdanja PES-a nisu imala licencu za najtrofejniji engleski klub.

Za Man Utd u PES-u 2020 to znači da će svi igrači biti detaljno modelirani jer su obavili 3D skeniranje. Nadalje, i stadion Old Trafford bit će autentično prenesen u samoj igri, nakon što ga u prošlogodišnjoj verziji uopće nije ni bilo. Vezni igrač Scott McTominay će postati službeni ambasador PES brenda.

Licenciranje Manchester Uniteda za PES i Konami ima smisla – radi se o klubu koji ima ogromnu vojsku fanova diljem svijeta. Međutim, svatko tko prati “crvene vragove” zna da su oni trenutno nepredvidiv partner za suradnju. Da, nogometaši su vjerno skenirani, ali Man Utd je trenutno u fazi velikog remonta te je pitanje hoće li najveće zvijezde kluba uopće ostati u tom klubu nakon ovoga ljeta, odnosno prije nego PES 2020 bude lansiran.

U bilo kojem slučaju, sigurni smo barem s Davidom Beckhamom i Park Ji-Sungom. Ta dvojica neće nikuda.

Označeno sa: , ,

Komentari (9)

  • PppPP

    03.07.2019 - 04:21

    efootball hahah kako glupo bože

    • lepiakadodo

      @PppPP, 03.07.2019 - 17:41

      Slicno ko i tvoj nick 🙂
      Nego, mislim da su vec pisali o ovome tj kako je G. Pique vlasnik esports fransize ili koji vrag, a kako je barca uvijek ambasador pesa- zbroji 2 i 2.

    • PppPP

      @lepiakadodo, 04.07.2019 - 05:16

      E sad kad si mi uvrijedio nick, ne raspravljam se s tobom.

  • karlod1997

    03.07.2019 - 10:03

    krivi Manchester , očito ne mogu prijuštit oni bolji ?

    • lepiakadodo

      @karlod1997, 03.07.2019 - 17:49

      Nemoj dirat u svetinju ko zdravko u Dinamo. Man Utd je jedini klub na svijetu koji ima i moze ispostovati financijski fair play. Sve ostalo- dotepenci nekih arapa, kineza i rusa. City, PSG, chelsea itd itd, klubovi nastali preko noci. Cestitam na osvojenom naslovu u premiershipu, al jedan je Manchester United.

    • karlod1997

      @lepiakadodo, 03.07.2019 - 20:34

      uf uf uf… lakše sa korištenjem rijeći “svetinja”. To dinamo sigurno nije, režimski klub kojega je prostituirao svako tko je htio (Canjuga, Tuđman i sad family Mamić). Klub koji je 10 puta minjao ime, koji se 5 puta preimenovao, koji slavi “100. rođendan” svaku godinu, sa navijačima koji sami ne znaju šta žele. Žestoko se bore za opravdan cilj, bojkotirajući utakmice, pa se nakon par godina vrate iako ništa nisu izborili.

      Šta se tiće Uniteda…. neko je prije imao lovu neko sad. 25 godina je City imao trofej u vitrini prije Uniteda. Jasno ko je uspiješniji. Ali bitan je dio prve rečenice. 1920ih ili 1960ih jesu li United zvali plastikom…

    • lepiakadodo

      @karlod1997, 03.07.2019 - 21:53

      Jao bocnuo sam di nisam smio. prije nitko nije imao love, nogomet su gledali bogatuni, kako se sirotinja napucava tamo nekom svinjskom kuglom (sad je znana kao lopta). Nego, united je zapoceo uspon ni iz cega, love nije bilo. tako da ne stoji tvoja konstatacija, dok se za city psg i slicne, ne moze reci.
      Živijo Ajduk!

    • karlod1997

      @lepiakadodo, 04.07.2019 - 11:38

      jesi li siguran. Da znaš ko je Billy Meredith drugačije bi priča.
      al ok ne znaš pa ću objasnit. Prvi nogometni super star. Legenda Cityja sa preko 350 nastupa i 129 golova, koji je iz Cityja prešao u United samo zbog veće plaće. United mu je ponudio 6 funti tjedno, u to doba više nego respektabilna plaća. Inaće da se razumimo City je bio klub radnika Manchestera, koji su radili u obližnjim tvornicama. U neko doba je bilo 10 funti kao danas 10 milijona. Zato ti ništa ne znači to što govoriš. Sjeti se koliko ste trošili početkom ovog stoljeća, Veron, Ferdninad…. pa i nakon…. kakve plaće. 70ih za Hughesa i ostale….

      Ne brini za Hajduk. On će živit vječno. Klub velike tradicije, armije navijača, trenerskih, igračkih, maserskih (da dobro si čua MASERSKIH, pokojni Soldo, veće ime od 90 posto ostalih igrača iz ex-yu lige) legendi, čistog obraza i u kontri sa “modernim nogometnom”, pa makar se i mučija.

  • Apolon1

    04.07.2019 - 14:02

    totalno nebitno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?