HCL.HR

Piloti pozor, Project Wingman uletio je na Kickstarter

Stjepan Fikter 31.05.2018.   •   5 komentara   •   HCL objave


Svi potencijalni piloti koji ne traže simulacijsko iskustvo nego brzi odlazak u visine gdje protivnici čekaju da ih srušite, bacite oko na Project Wingman i skinite ranu demo verziju.

Project Wingman

Može se reći kako je prošlo zlatno vrijeme financiranja igara putem Kickstartera, no tu i tamo uvijek se pojavi poneki projekt koji zaokupi pažnju igrača. Jedan od takvih je i Project Wingman, singleplayer naslov s avionima u glavnoj ulozi koji se odmiče od simulacijskog iskustva i leti prema brzoj te izazovnoj akciji među oblacima.

Ono po čemu se Project Wingman kampanja ističe odnosi se na već dostupnu demo verziju za koju su pripremljene tri misije, tri aviona i više od deset oružja za skidanje protivnika. Naravno, ovo je alpha verzija stoga treba prilagoditi očekivanja, a developeri pozivaju na ostavljanje povratnih informacija kako bi mogli napraviti što bolji letački naslov.

Svi oni koji žele postati Tom Cruise i živjeti njegov Top Gun život u Ace Combat stilu iz koje igra vuče inspiraciju, mogu podržati razvoj igre. Početni cilj financiranja već je postignut jer se radi o skromnom budžetu, pa će biti zanimljivo vidjeti što će razvojni studio postaviti kao dodatne ciljeve. Završenu verziju igre možemo očekativati u prvoj polovici iduće godine ako sve bude išlo po planu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Tomas_Beli_Meded

    31.05.2018 - 10:25

    Koliko kul igra očekuje se video komentar na ovo.

  • Kosta99

    31.05.2018 - 10:26

    Malo ovakvih igara, pogotovo onih novijih…

  • MoGaming

    31.05.2018 - 11:07

    Ove igre ratne s avionima nikako da odu korak naprijed. Ovakve igre sam igro na PS1. Čak je i grafički loše.

    • Strahinja Radonjic

      @MoGaming, 31.05.2018 - 17:43

      Probaj DCS World i obavezno A-10C avion. To ti je onaj BRRRRRT avion, pogledaj na YT-u. Zabolećete glava koliko je realna i detaljno odrađena posle 20 minuta igranja. 😀 Po meni to je taj korak napred u virtuelnim ratnim igricama sa avionima.

  • Strahinja Radonjic

    31.05.2018 - 17:38

    Nije loše, a nije nešto. Grafika me podseća na Tom Clancy’s HAWX 2.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?