HCL.HR

Pixel Ripped 1978 vodi nas u rane godine gaminga

Stjepan Fikter 22.03.2023.   •   1 komentara


Nostalgični povratak u kasne ’70-e kad je Atari bio veliko ime doživjet ćemo kroz Pixel Ripped 1978 u VR okruženju koje spaja 2D i 3D perspektive.

Suradnja Atarija i razvojnog studija Arvore ovog ljeta odvest će nas na još jedno nostalgično putovanje s novim dijelom Pixel Ripped serijala. Ovaj put vraćamo se u kasne sedamdesete godine kad je Atari bio jako ime na gaming sceni pa ćemo kroz Pixel Ripped 1978 doživjeti novi pogled na neke klasike unutar virtualne stvarnosti.

Preuzimajući ulogu Barbare koja se tek zaposlila u Atariju i shvatila kako programiranje igara nije baš najlakša stvar, Pixel Ripped 1978 vodi nas u avanturu popravljanja igara. Tako što ćemo ulaziti u igre kako bi debugirali probleme kroz akciju umjesto tipkanjem.

Službena najava kaže: “Kroz oči protagonistice igrači će putovati između dimenzija dok igraju igre unutar igara; višeslojna avantura puna retro klasika, neobjavljenih dragulja i neotkrivenih easter eggova.” Odlazak u nostalgično virtualno okruženje najavljeno je za PC VR, PS VR2 i Meta Quest 2.

Komentari (1)

  • Chronosus

    22.03.2023 - 10:24

    Izgleda savršeno!

    I sad guglam igru i ispada da je ovo zapravo već 3. nastavak, i oba prijašnja su dobro primljena. Nisam do sad čuo za to, pa kako me HCL nije informirao o tim igrama? I stvarno, u HCL tražilici ovaj članak je jedini rezulatat za Pixel Ripped.

    Onda sam se sjetio Synth Ridersa koje sam otkrio tek sad kad sam kupio PSVR2 i tražio nešto što te malo razgiba. I opet, na HCL-u se spominje samo kao jedna od launch igara za PSVR2.

    Volim vas, al vrijeme je da malo ozbiljnije krenete izvještavat o VR-u. :*

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?