HCL.HR

PlanetSide 2 predstavio Alpha Squad program za pristup beta verziji

Stjepan Fikter 09.09.2012.   •   3 komentara


SOE je pokrenuo Alpha Squad program koji uz jednu caku omogućava ulazak u beta testiranje za nadolazeći F2P naslov PlanetSide 2.

Nemojte se prerano poveseliti ako želite upasti u betu za Planetside 2 jer postoji jedna caka u tzv. Alpha Squad programu koji će vas u tu betu instantno uvesti. Naime, iako se u osnovi radi o free-to-play igri, za rani upad u betu putem ove inicijative potrebno je uplatiti čak 40 dolara. No ako vas ova igra zanima, ova ponuda zapravo i nije tako loša. Za taj iznos, osim što dobijete pristup beti, otključati ćete još i posebnu “osnivačku” titulu, šest mjeseci dobivati ćete 10% više EXP te 12 oružja, odnosno po tri za svaku klasu i to za onu frakciju kojoj se pridružite. No to nije sve. Tih 40 dolara moći ćete također iskoristiti u bilo kojoj SOE igri budući da vam se vežu na račun.

Za one koji se već nalaze u beti, a smatraju da je Alpha Squad dobra ponuda, također se mogu priključiti programu. No ako požele nekome darovati ključ za testiranje, to neće biti u mogućnosti napraviti jer kao što je rečeno, sadržaj Alpha Squada vam se veže na SOE račun.

Planetside 2 trebao bi izaći iz bete i ugledati svjetlo dana u punoj verziji “na ili prije 31. prosinca 2012.”

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?