HCL.HR

Platformer SteamWorld Dig idući mjesec stiže na PC i Mac

Stjepan Fikter 22.11.2013.   •   0 komentara


Cijenjeni ‘kopački platformer’ SteamWorld Dig, koji je bio eShop ekskluziva za 3DS, petog prosinca stiže na PC i Mac putem Steama.

Švedski studio Image & Form objavio je da njihov cijenjeni ‘kopački platformer’ SteamWorld Dig, koji je bio ekskluziva za 3DS, petog prosinca stiže na PC i Mac putem Steama po cijeni od 8.99 eura.

Riječ je o potpunoj HD preradi s podrškom za Full HD rezoluciju i 60 fps gameplay, a iskoristit će i Steam mogućnosti poput Achivementsa i Steam Clouda. Glavni dizajner Olle Håkansson kaže da im je u fokusu bilo kreiranje iskustva po mjeri za desktop te da se igra na PC-ju vrti i izgleda divno.

Glavni čovjek Image & Forma Brjann Sigurgeirsson odlučan je da će se iduća SteamWorld igra pojaviti na 3DS-u. Na to nadodaje: “Nintendo nam je dao kraljevski tretman i njihova zajednica je fantastična. Bili bismo veoma blesavi da im okrenemo leđa.”

O nastavku za sada nema riječi osim da se neće direktno nastavljati na SteamWorld Dig te da će gameplay u isto vrijeme biti sličan, ali i potpuno drugačiji, no svakako je potvrđeno da će se SteamWorld Dig 2 jednog dana ipak pojaviti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?