HCL.HR

Platinum Games otkrio P-100 za Wii U

Zoran Žalac 06.06.2012.   •   5 komentara


Cijenjeni japanski studio Platinum Games priprema nam zanimljivu Wii U ekskluzivu pod radnim imenom P-100.

Opće je mišljenje da je Nintendo na jučerašnjoj E3 konferenciji mogao i trebao pokazati više Wii U sadržaja. Ipak, ono što je prezentirana na samoj konferenciji nije sve što je Nintendo imao za najaviti. Naknadno je, primjerice, otkriveno kako razvojni tim Platinum Games (Bayonetta, Vanquish) radi na Wii U ekskluzivi radnog naziva P-100.

Riječ je o simpatičnoj igri u kojoj se borimo protiv invazije vanzemaljaca tako što kontroliramo grupu junaka koji se mogu transformirati u razna oružja. Dakako, grupa se s vremenom povećava kako spašavamo građane, a time dobivamo i nove mogućnosti u borbi protiv neprijatelja. Koncept je najbolje predočen u traileru, pa svakako bacite pogled na njega. P-100 trebao bi biti dostupan odmah po izlasku Wii U konzole, što znači – negdje krajem ove godine.

Komentari (5)

  • bombajstampa

    06.06.2012 - 12:14

    nintendu će trebati mnogo originalnih ekskluzivnih naslova, osobito kada se pojave nove generacije konzola konkurenata, i multiplatform proizvođaći se okrenu izdavati svoje "velike" naslove u punoj snazi na tim konzolama, nudeći za wii u eventualno okrnjene verzije istih…kao što je to bio slućaj sa wii-jom. lijek su upravo jaki naslovi third party devova ekskluzivno rađeni za wii u koje će iskorištavati specifičnosti

    • Ementaler

      @bombajstampa, 06.06.2012 - 12:28

      Isitna, s time da obećava trenutna situacija gdje su multiplatform naslovi treće strane za Wii U zapravo napredniji od onih za ostale platforme, za razliku od istih za Wii koji su tradicionalno bili okrljaštemi kako kažeš. Ako se tako nastavi i u budućnosti to bi moglo značiti i dobru prodaju hardvera( uz neke druge first party naslove, naravno), a samim time i više ekskluziva treće strane.

    • bombajstampa

      @bombajstampa, 06.06.2012 - 13:09

      da, ali pitanje je grafičkih mogućnosti Wii U-a… nije pitanje dali će, nego koliko zaostajati za novom generacijom konkurenata. brojke prodanog hardvera tu ne znače mnogo što se tiče podrške treće strane, tome smo mogli svjedoćiti sa Wii-jem ( multiplatform u konačnici znači i veći broj komada harvera). iako, osim nintenda, drugi proivođaći rijetko su mogli ponuditi sadržaj koji će zasvirati žicu vlasnika Wii-a, možda tek pri kraju konzolinog ciklusa. u svakom slućaju podrška treće strane sa svojim velikim naslovima za Wii U neće izostati još barem koju godinu, tu mislim na multiplatform sadržaj

  • ThOr VeLikI

    07.06.2012 - 10:34

    omg. zar vi stvarno mislite da ce nove xbox,ps konzole biti toliko jace…?
    pa nitko od vas nema pojima o cemu prica a steta da vam to na HCL nitko ne objasni..!!!
    pa ovako nintendo dolazi 1.go. prije za 350 dolara, a nove konzole za godinu dana, da bi bile samo 5. puta jace vec bi kostale nekih 450 dolara..
    a siguran sam da sony nece ponovo uciniti istu gresku i izdati skupu konzolu..
    nintendo nije pokazao nista spektakularno, ali mislim i da je to dio plana..
    zasto, zato je stavio svoju konf… zadnju da vidi sta ce oni prikazati,
    kad su vidjeli da nemaju nista posebno, nema najava novih konzola e sad im i mi dajmo mrvice..
    oni se moraju cuvati za sljedeci E3 2013. jer ce tamo biti sigurno PS4 i novi XBOX..

  • ThOr VeLikI

    07.06.2012 - 10:43

    jos nesto, te igre nove generacije ce se raditi do 4.g. minimalno…
    ili ce se raditi neki DLC.. pa prodavati pod cjelu igru!!!!
    vi stvarno ne svacate, ali kako i bi kad vam je prosjek 15.g :))))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?