HCL.HR

PlayStation 4, igre i PS Plus pretplata: zadnji je dan da iskoristite velike popuste!

sponzorirani članak 18.06.2018.


God of War i drugih PS4 hitovi na velikom popustu! Posebno izadnje PS4 konzole s dva posebno obojana kontrolera na akcijskoj cijeni, PS Plus pretplata za godinu dana za manje od 1kn dnevno – sve to još samo danas!

Days of Play akcija za PlayStation 4 traje još samo danas, a popusti su stvarno brutalni pa bi bila šteta da to propustite.

PS4 konzole, kontroler i igre na popustu

Sancta Domenica po primamljivim cijenama nudi sve od posebnog izdanja PS4 konzole, preko PS Plus pretplate i DualShock 4 kontrolera do ekskluzivnih PS4 igara.

Primjerice, PS4 ekskluzive poput God of War, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, Gran Turismo Sport i Knack 2 možete nabaviti već od 149kn.

Ako ste ovih dana nabrijani na nogomet vjerojatno bi vam dobro došao dodatni DualShock 4 kontroler – još samo danas možete ga nabaviti za 249kn. Samo podsjetnik – radi se o jednom od najboljih kontrolera u povijesti gaming industrije.

Što se konzola tiče – obični PS4 Slim s 500GB prostora na disku sade možete ugrabiti za 2249kn, no mi bismo preporučili da se istegnete do 2499 kn jeftinog izdanja PS4 konzole u jedinstvenoj plavoj boji jer osim posebnog izgleda u tom izdanju dobijete odmah i dodatni DualShock 4 kontroler. I to plavi!

PS Plus za manje od kune mjesečno!

Ako još niste pretplaćeni na PlayStation Plus danas je najbolje vrijeme da se odlučite pretplatiti. Umjesto 489kn pretplatu za cijelu godinu još danas možete platiti svega 339kn.

To je manje od 1kn dnevno!

A ne morate ni vaditi kreditnu karticu ako vam digitalna kupnja na PlayStation Storeu nije mila i draga. U Sancta Domenici možete pretplatu kupiti u fizičkom obliku (kartica s posebnim kodom koji onda unesete na PlayStation Store). Podsjećamo da s tom pretplatom dobijete barem jednu (obično i više) besplatnu igru mjesečno (dakle minimalno 12 igara u 12 mjeseci), a bez te pretplate nema ni online igranja na PS4, što je veliki i vrlo važan dio PS4 iskustva. Bolju ponudu od ove nećete dobiti tako brzo pa kupite dok se nudi!

Playstation VR, slušalice i drugi dodaci

PlayStation VR u posebnom paketu s VR-podržanom racing simulacijom Gran Turismo Sport nudi se za 1999kn, a odlične PS4 bežične stereo slušalice kao stvorene za gaming možete nabaviti za 499kn u raznim varijantama.

Ponavljamo, sve ovo su vremenski ograničeni popusti u sklopu Days of Play kampanje Playstationa i traju još samo danas. Ako ne stignete svratiti do neke od trgovina Sancta Domenice, sve možete naručiti još brže online uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Kompletnu ponudu konzola, igara i dodataka na popustu možete provjeriti ovdje i odmah naručiti putem Sancta Domenica webshopa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?