HCL.HR

PlayStation ekskluziva Concord inspirirana je Guardians of the Galaxy franšizom?

Zoran Žalac 29.01.2024.   •   2 komentara


Sonyjeva multiplayer igra Concord uskoro bi mogla dobiti prikaz gameplaya i likova, a prema neslužbenim navodima uvelike je inspirirana Marvelovim serijalom Guardians of the Galaxy.

Sony bi ove godine trebao lansirati svoju multiplayer pucačinu zvanu Concord, koju su kratko najavili prošlog proljeća. Kako doznaje inače pouzdani portal Dealabs, dotična bi igra uskoro trebala biti prezentirana te će igrači vidjeti gameplay i prve likove.

Zanimljiviji dio ove glasine je tvrdnja da je Concord uvelike inspiriran stilom i univerzumom Guardians of the Galaxyja, tj. Marvelovih čuvara galaksije. Iako nije izričito jasno što to točno znači, možemo pretpostaviti kako to neće biti neka “ozbiljna” pucačina nalik Killzoneu, nego nešto s elementima humora.

Interesantno je to iz perspektive što Sony već ima jednu SF pucačinu s humorističnim elementima – Helldivers 2. Međutim, ta će igra biti kooperativni multiplayer naslov, dok je Concord u startu potvrđen kao PvP igra. Osim toga, dok se Helldivers 2 igra iz perspektive trećeg lica, Concord je potvrđen kao pucačina iz prvog lica.

Komentari (2)

  • BozanicJosip

    29.01.2024 - 12:13

    recycle sigurica predviđam lagani bljuv

  • DjokaBA

    29.01.2024 - 13:10

    Jeeeesss jos genericnih sranjaaa, toooo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?