HCL.HR

PlayStation Move – motion sensing za PS3 detaljnije predstavljen

Igor Belan 11.03.2010.   •   3 komentara


Službeno je! Sonyev motion sensing kontroler dobio je ime Playstation Move te službeni logotip, a otkriveni su i neki detalji o igrama koje se rade specifično za njega.

Još na E3-u prošle godine predstavljen je konpcet motion sensing kontrolera za Playstation 3 koji je Sony sve do tada vješto skrivao od javnosti. Jučer, povodom Sonyeve konferencije na ovogodišnjem Game Developers Conference sajmu, Sony je i službeno potvrdio glasine o imenu tog motion sensing kontrolera koje su se ovih dana počele vrtiti po internetu. Dakle potvrđeno je – ne zove se Arc ili Wand (radni nazivi koji su za isti do sada korišteni), već Playstation Move. Osim službene potvrde imena, pokazana je i konačna verzija kontrolera te neke od igara specifičnih za njega. Playstation Move trebao bi biti dostupan za kupnju pred kraj ove godine, a najjeftiniji paket koji je Sony pripremio koštati će ispod 100$. U tom najjeftinijem paketu Sony obećaje Playstation Move kontroler, PlayStation Eye kameru koja ga upotpunjuje te neimenovanu igru.

Komentari (3)

  • tarankula

    11.03.2010 - 20:37

    ovo je totalno propalo

  • AIRGUNS FREAK

    11.03.2010 - 22:37

    ako može wii može i sony,samo sa kojom godinom zakašnjenja pa svi budu govorili kao o nekom kopiranju nintenda

  • gogisha7

    11.03.2010 - 22:51

    iako sve izgleda ok, meni se ova ideja uopste ne svidja.. :)) kad zelim mahati rukama, odoh na basket ili teretanu..:))) totalno bespotrebno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?