HCL.HR

PlayStation VR 2 u planu je za blagdansko razdoblje, ali ne 2021.

Zoran Žalac 16.06.2021.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Ako je vjerovati anonimnim izvorima bliskim Sonyju, sljedeća generacija PlayStation VR uređaja trebala bi u prodaju krenuti krajem 2022.

Sljedeću generaciju igara virtualne stvarnosti na PlayStation 5 konzoli nećemo doživjeti 2021. godine i to nije nova vijest – iz Sonyja su odmah po najavi PSVR-a 2 poručili kako ga ne planiraju lansirati ove godine. No, sada su neki izvori portalu Bloomberg rekli kako je Sonyjev plan lansirati PSVR 2 pred blagdanski period 2022. godine.

Ima smisla – moramo priznati, s obzirom na to da bi do tog perioda broj vlasnika PlayStation 5 konzole trebao biti dovoljno velik da se Sonyju isplati lansirati ovaj dodatak. Naime, PS5 konzola bit će potrebna da bi se PSVR 2 uopće mogao koristiti jer za razliku od nekih drugih VR uređaja na tržištu, PSVR 2 neće moći funkcionirati samostalno.

Kraj 2022. godine također ima smisla jer uređaj po izlasku mora imati dovoljan broj primamljivih igara da bi bio interesantan kupcima, a do sada je tek jedan developer potvrdio da razvija igru za PSVR 2 (radi se o developeru PC VR hita Pavlov).

Komentari (1)

  • uzyuss

    16.06.2021 - 21:01

    Ja se nadam da ce se igre sa psvr1 moc igrat na psvr2 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?