HCL.HR

Pobjednici Destiny nagradnog natječaja su…

ToxarE 05.10.2014.   •   13 komentara


Vrijeme je da vam uz ispriku za malo kašnjenje otkrijemo koja će dva sretnika uskoro uživati u napucavanju po Mjesecu i Marsu u PS3 i PS4 verziji Destinyja.

Poslali ste nam brdo simpatičnih mailova s odgovorom na pitanje “što vas privlači kod igre Destiny”, a kad kažemo “brdo” zapravo želimo reći preko 500 poruka. Neki mailovi nisu imali pravilan naslov, neki uopće nisu ponudili odgovor na pitanje, neki su imali crven font, a neki su bili osvježavajuće iskreni, poput jednog momka koji je priznao da ga privlači samo to da je igra original, jer mu je dosta piratskih.

Nakon vijećanja i ponovnog čitanja nekih favorita u konkurenciji za PS3 primjerak, na kraju smo se odlučili za jednu pjesmicu. Nismo inače fanovi takvih pjesmica, ali kad smo ju drugi put pročitali, ova nas je čak i malo nasmijala (čitajte s glasom Petera Dinkglagea, bude puno bolje). Pa kaže:

O, Destiny, Destiny, budi moja igra ti,
Srce i duša moja žele tebe grliti.

O, Destiny, Destiny, nadam se da će mi te HCL dati,
Jer volim te igro, to moram pred svijetom priznati.

O, Destiny, Destiny, lijepo ćemo se igrati mi,
Jer uz tvoju ljepotu noćima neću spavati.

O, Destiny, Destiny, valjda će nas sudbina spojiti,
I da ćeš od subote moja igra biti.

Autor pjesme zove se Leo, a u njegovom smjeru ide PS3 verzija Destinyja.

I u konkurenciji za PS4 verziju igre bilo je pjesmuljaka, ali i nekih fino i precizno obrazloženih odgovora. Neki od njih su bili malo predugi, za neke smo procijenili da su previše slični hrpi generičnih ostalih, a na kraju smo se vratili mailu koji smo u prvi mah otpisali. Ipak, nakon drugog čitanja uvidjeli smo njegovu nevjerojatnu dubinu i potrebu; potrebu za Destinyjem. Svojom brutalnom iskrenošću impresionirao nas je mladić imena Ivan koji je rekao sljedeće:

“Kod Destinya me privlači to što sam kupio PS4 bez ijedne igrice pa igram samo demo igrice. Tu i tamo posudim od prijatelja nešto al je cicija pa me nakon 2 dana traži da mu vratim. Uzeo sam ps+ mislio sam da će igrice bit kao na ps3 al sam dobio fez u guzicu.”

Eto Ivane, vrijeme je da izvadiš Fez iz guzice jer dobivaš PS4 verziju Destinyja na svoju kućnu adresu. U svakom slučaju, dobro je da već imaš PS+ jer nema uživanja u Strike misijama bez toga.

Čestitamo pobjednicima koje ćemo kontaktirati putem e-maila kojim su nam se javili i zahvaljujemo svima ostalima na sudjelovanju – bilo je stvarno zanimljivo čitati sve što ste nam poslali. Uskoro očekujte i potpuno nove nagradne natječaje na HCL-u, a kroz sljedeći tjedan otkriti ćemo vam i onih 18 pobjednika nagradnog natječaja organiziranog u sklopu velikog istraživanja gamera u Hrvatskoj.

Komentari (13)

  • Vesper

    05.10.2014 - 14:33

    Ah šteta …čestitam vam

  • Himand

    05.10.2014 - 14:57

    "Dobio sam fez u guzicu"
    haHHAHAhahahhaa
    Ivane zasluzeno 😀

  • TwinIon

    05.10.2014 - 15:39

    i
    i
    i
    i
    i
    i
    i

    ta pjesma je tolko sra*e da neznam šta. iskreno sumnjam da je to najbolji izbor koji ste mogli uzet (i ne negovorim o svom). al ovo je dno dna. nimalo kreativno a kamoli zanimljivo

    • Black op

      @TwinIon, 05.10.2014 - 17:43

      Jbg, takav je zivot…

    • Anjch

      @TwinIon, 05.10.2014 - 18:41

      I mene začudilo… Ispada da nije bilo važno uopće igru komentirat već nešto tipa: "Baba mi donijela PS4 pa mi zbog tog poklonite igru, kakva god da je…" hahaha

    • Black op

      @TwinIon, 05.10.2014 - 18:48

      …ili te mozda zacudilo to sto se uvijek isto desavalo kod svih nagradnih igara….

    • Anjch

      @TwinIon, 05.10.2014 - 19:07

      Ponekad mi izgleda premorbidno to sve. Jedna igra nije smak svijeta ipak. A ove zime smo se dečko i ja ionako imali u planu opremit zanimljivim naslovima pošto će nova konzola "krasit" sobu 😉 Al eto, probaš, vidiš, dobro se nasmiješ pa kreneš na neku drugu nagradnu igru…

    • IaMarmageddoN

      @TwinIon, 06.10.2014 - 13:06

      Eh, te nagradne igre… Konzole, PCevi, igre, automobili… Nikada ništa nisam dobio, što god da odigram! I onda postoji sreća u igrama, a?

  • mickolopi

    05.10.2014 - 17:06

    Bravo za dobitnike 😉

  • cwenda123

    05.10.2014 - 18:05

    Sniff,čestitke pobjednicima

  • a.m.HCL

    05.10.2014 - 18:38

    Čestitam dečki,uživajte.

  • Toma_HR

    07.10.2014 - 12:51

    Pobjednicima čestitke!
    A ostali, sljedeći puta napišite samo nešto zabavno, bez obzira na traženo.

  • mariocro

    08.10.2014 - 11:52

    Kad ćete djelit nes Za wii u 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?