HCL.HR

Počelo je natjecanje u pogađanju filmova i serija na našem Discordu, nagrada je godina dana HBO Maxa

Josip Klanfar 11.07.2022.   •   2 komentara   •   HCL objave


Članovi HCL Discord servera od danas mogu sudjelovati u novom natjecanju koje im pogađanjem naziva filmova i serija može donijeti godišnju pretplatu na streaming uslugu HBO Max.

Mislite da ste dobri u poznavanju filmske kulture i televizijskih serija? Svoje znanje od danas možete provjeriti u našem nagradnom natječaju “Pogodi film/seriju”, kojeg organiziramo za članove HCL Discord servera. Kroz 45 rundi u idućih 15 dana pogađat će se nazivi filmova, a korisnik koji skupi najviše točnih odgovora, tj. bodova, dobit će nagradu u obliku godišnje pretplate na streaming uslugu HBO Max.

Pogađanje naziva za svaki film/seriju ići će kroz dvije faze. Prvo se kroz asocijacije pogađaju tri pojma koji su tragovi za sam naziv filma/serije. Nakon što korisnici pogode prvi pojam/trag, može početi pogađanje naziva filma/serije, ako želite riskirati (jer vas netočan odgovor izbacuje iz tog kruga), ili možete pričekati otkrivanje preostala dva pojma/traga, te potom ponuditi konačni odgovor.

Bit će vam jasnije kad cijelu stvar vidite na djelu, stoga se pridružite serveru i pokažite svoje znanje o zabavnoj industriji.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Dragan[MKD]

    11.07.2022 - 19:01

    Šteta, već imam Hbo max, nadam se da će biti i Disney plus uskoro.

  • kozmos098

    12.07.2022 - 23:23

    Disney plus bojkotiram jer nisu voljni titlovat filmove i sinkronizirat crtane.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?