HCL.HR

Podržite humanitarni GGWP LAN turnir u Varaždinu

Zoran Žalac 07.11.2017.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


U Varaždinu će se ovoga mjeseca održati drugi humanitarni turnir na kojemu će se svi prijavljeni moći natjecati u raznim videoigrama kao što su LoL, CS:GO, Hearthstone i druge.

ggwp turnir

Ovoga mjeseca u Varaždinu će se održati drugi po redu GGWP humanitarni LAN turnir. Od 13. do 24. 11. sudionici turnira moći će se družiti i natjecati u nizu kompetitivnih igara kao što su League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Tekken, a pritom mogu osvojiti i neke nagrade. Prijave za turnir traju do subote 11. 11., a primaju se na službenoj stranici.

Sva zarada od prijava bit će donirana Socijalnoj samoposluzi “Kruh Sv. Antuna” Varaždin. U organizaciji turnira sudjeluje niz udruga i organizacija kao što su: Udruga mladih V.U.K., Studentski zbor FOI, Studentski časopis STAK te Studentski odbor Studentskog doma Varaždin.

Organizatori kažu da ovim turnirom promoviraju ne samo aktivizam i humanitarne djelatnosti, nego se općenito trude pospješiti kvalitetu života mladih. Sve dodatne informacije o turniru možete pronaći na službenoj Facebook stranici turnira.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • JADRO

    07.11.2017 - 11:53

    Ja dolazim!

  • Brko28

    08.11.2017 - 21:21

    LAN? Vi se sigurno šalite!? LAN već godinama ne postoji u igricama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?