HCL.HR

Pogledajte kako Final Fantasy VII izgleda kao 2D side-scrolling tučnjava

Stjepan Fikter 16.08.2015.   •   2 komentara


Unutar studija PD Design kuha se interesantni projekt u kojemu su Cloud i Tifa zamijenili RPG okruženje i prebacili se u 2D sidescroll tučnjavu.

Na ovogodišnjem E3 sajmu, fanovi Final Fantasyja 7 doživjeli su kolektivno oduševljenje zbog trailera koji je napokon potvrdio da nakon godina i godina špekulacija stiže Final Fantasy VII Remake. Da im oduševljenje bude veće, Singapurski PD Design Studio priprema Final Fantasy VII Re-Imagined u kojemu su se Cloud i Tifa odmaknuli od RPG žanra i okrenuli se akcijskoj 2D sidescroll tučnjavi.

Kako je riječ o neslužbenom projektu za koji ekipa nema IP licencu, trenutni plan im je samo izdati demo level, no možda u budućnosti bude i više od toga. Naravno, projekt se neće prodavati, nego će se moći besplatno isprobati. Uz to, budući da se radi o žanru gdje je kooperativni način igranja bio sastavni dio igre, ovdje ćemo također moći u isto vrijeme kontrolirati Clouda i Tifu.

Ipak, možda od svega ovog na kraju ne bude ništa, ako Square-Enix krene stopama Konamia koji je ugasio fan-made remake Metal Geara. Nadamo se da to ovdje neće biti slučaj jer nam se po traileru čini da se radi o jako zabavnom projektu.

Komentari (2)

  • OoReadMyMindoO

    16.08.2015 - 14:54

    Moze li mi netko reci u cemu bi mogao biti problem.Kad uđem u neku igru nakon određenog vremena pojave se horizontalne linije i to ne obicne.Jedan dio njih je igra a između tih su crne horizontalne linije.Ovo se javlja samo kad uđem u neke igre pr witcher 3 ili smite,dok u minecraftu toga nema.Kada ALT tabam te horizontalne linije se prenesu i na sve ostale dijelove racunaal(desktop,chrome itd.) i ne nestaju dok ne restartam komp.Je li moguće da mi polako umire grafa(Radeon 6790 Hd 1gb gddr5) stara 4 godine ili je mozda zapusen ventilator ili prljavstina unutar graficke jer je nisam cistio nikada.Ili se mozda neki kabal iskljucio?

  • sucidar123

    @jo, 16.08.2015 - 15:07

    Očisti ih podhitno,ali moguće je da ta grafa umire

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?