HCL.HR

Pogledajte koliko divlji The Crew postaje sa Wild Run ekspanzijom

Gregor Stojev 07.08.2015.   •   2 komentara


Wild Run ekspanzija obećala nam je nova vozila i grafičke napretke – ravno s Gamescoma stiže nam detaljniji prikaz divljine koju ćemo okusiti u ekspanziji.

Prije nekoliko mjeseci Ivory Tower nam je kratkim teaserom najavio Wild Run, prvu ekspanziju za The Crew.

Na ovogodišnjem Gamescomu iskoristili su priliku da nam detaljnije pokažu i objasne što točno možemo očekivati od iste. Znali smo da će u miks doći nova vozila, poput Monster Truckova i motora, no sada saznajemo da će motori također imati specove. Njima ćemo, poput ostalih vozila, također posebno tjunirati kotače za asfalt, šljunak i divljinu. Monster Truckovi će pak voziti novu utrku po poligonima nalik onima iz Trackmanie, izvodeći trikove i skupljajući bodove rutama koje sami odaberemo.

Među grafička poboljšanja spadaju i novi vremenski uvjeti, preciznije kiša, pri kojoj će svi igrači, čak i oni koji ne nabave ekspanziju, imati priliku iskusiti nove uvjete vožnje. Također je tu i malo izmijenjeni sustav upravljanja vozilima, mogućnost postavljanja više markera po svijetu, pa tako i kreacija vlastitih staza. Wild Run sprema nam još toga, no ostali detalji stići će nešto kasnije – za sada pogledajte video ispod da vidite kako će to sve izgledati.

The Crew: Wild Run izlazi 17.11. za PC, PS4, i XONE.

Komentari (2)

  • bartul_9

    07.08.2015 - 10:43

    moglo bi bit dobro kad se sredi

  • liberiumplayer

    07.08.2015 - 11:01

    izgleda da cu ovo imati skupa u kolekciji sa novim NFS 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?