HCL.HR

Pogledajte što ćemo igrati u studenom

Igor Belan 31.10.2012.   •   HCL objave


Studeni nam opet donosi punu vreću igara, ali ovaj put vreća je veća i za jednu novu kućnu konozolu. Što ćete vi igrati?

Ovaj mjesec ne dobivamo samo dugo očekivane potencijalne hitove poput Hitman: Absolutiona i Black Opsa 2, već i pravu pravcatu novu konzolu. I to ne bilo kakvu novu konzolu – riječ je o prvom primjerku osme generacije kućnih konzola za video igre, nasljedniku Nintendo Wii konzole, uređaju zbunjujućeg imena Wii U. Prva je to Nintendova HD konzola, a u našim će rukama biti unutar narednih 30-ak dana, no mnogi od vas će zasigurno biti oprezni i neće ju kupiti odmah na izlasku. Srećom, ni u tom slučaju neće vam biti dosadno jer kao što vam demonstriramo u novom video specialu – mjesec studeni je stvarno pun igara raznih žanrova za razne platforme.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u studenom 2012? Komentari na ovu vijest su zaključani s razlogom – javite nam što ćete vi zaigrati u studenom i hoćete li nabaviti Wii U konzolu u komentarima ispod samog članka (pratite gornji link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?