HCL.HR

Pogledajte što ćemo igrati u studenom

Igor Belan 31.10.2012.   •   HCL


Studeni nam opet donosi punu vreću igara, ali ovaj put vreća je veća i za jednu novu kućnu konozolu. Što ćete vi igrati?

Ovaj mjesec ne dobivamo samo dugo očekivane potencijalne hitove poput Hitman: Absolutiona i Black Opsa 2, već i pravu pravcatu novu konzolu. I to ne bilo kakvu novu konzolu – riječ je o prvom primjerku osme generacije kućnih konzola za video igre, nasljedniku Nintendo Wii konzole, uređaju zbunjujućeg imena Wii U. Prva je to Nintendova HD konzola, a u našim će rukama biti unutar narednih 30-ak dana, no mnogi od vas će zasigurno biti oprezni i neće ju kupiti odmah na izlasku. Srećom, ni u tom slučaju neće vam biti dosadno jer kao što vam demonstriramo u novom video specialu – mjesec studeni je stvarno pun igara raznih žanrova za razne platforme.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u studenom 2012? Komentari na ovu vijest su zaključani s razlogom – javite nam što ćete vi zaigrati u studenom i hoćete li nabaviti Wii U konzolu u komentarima ispod samog članka (pratite gornji link).