HCL.HR

Pogledajte Warcraft film među prvima i osvojite besplatnu igru

sponzorirani članak 07.06.2016.


Kupite svoju ulaznicu za dugoočekivani film Warcraft: Početak već sada jer će prvih 4000 gledatelja u Cinestar kinima dobiti i besplatnu igru.

warcraft-pocetak-besplatna-igra

Ove srijede u Cinestar kina stiže dugoočekivani Warcraft: Početak, film baziran na svijetu kojim smo šetali u World of Warcraftu, ali i strateškim Warcraft igrama još prošlog stoljeća. Mnogi od nas već su istražili Azeroth uzduž i poprijeko kroz Warcraft igre, no film obećava dosad neviđen uvid u arhitekturu, kulturu, stanovništvo i najveće heroje tog divnog fantazijskog svijeta.

Kada osvajačka rasa Orkova u očajničkom bijegu iz svog svijeta pokuša zauzeti inače mirni Azeroth, heroji će se ustati i povesti vojsku u rat koji će odlučiti sudbinu njihovih obitelji. Bit će to epski sudar svjetova s impresivnim animacijama borbe te likovima i lokacijama koje ćete lako prepoznati ako ste igrali igre Warcraft univerzuma.

Mi Warcraft: Početak svakako idemo gledati na već na pretpremijeri sutra (08.06.) u 20 sati u Cinestar kinima, a svakako bismo preporučili isto i vama. Ne samo zato jer je to Warcraft film koji smo nestrpljivo iščekivali toliko dugo, već i zato jer je će samo prvih 4000 gledatelja uz kupljenu ulaznicu dobiti i besplatan primjerak World of Warcraft igre, odnosno 30 dana besplatnog igranja.

Čak i ako niste ljubitelj World of Warcrafta, ali u posljednje vrijeme igrate Hearthstone i prije ste igrali RTS igre Warcraft univerzuma, ovo vam je savršena prilika da se kroz film prisjetite likova te vratite u svijet Azerotha, a kad se vratite kući možete i potpuno besplatno isprobati WoW. Vjerujte, s dobrim razlogom ga i dan danas igraju milijuni diljem svijeta.

Osigurajte si svoj besplatan primjerak WoW-a ranom kupnjom ulaznice za film klikom ovdje, na blagajnama Cinestar kina ili putem Cinstar aplikacije za smartfone.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?