HCL.HR

Pogledajte Warcraft film među prvima i osvojite besplatnu igru

sponzorirani članak 07.06.2016.


Kupite svoju ulaznicu za dugoočekivani film Warcraft: Početak već sada jer će prvih 4000 gledatelja u Cinestar kinima dobiti i besplatnu igru.

warcraft-pocetak-besplatna-igra

Ove srijede u Cinestar kina stiže dugoočekivani Warcraft: Početak, film baziran na svijetu kojim smo šetali u World of Warcraftu, ali i strateškim Warcraft igrama još prošlog stoljeća. Mnogi od nas već su istražili Azeroth uzduž i poprijeko kroz Warcraft igre, no film obećava dosad neviđen uvid u arhitekturu, kulturu, stanovništvo i najveće heroje tog divnog fantazijskog svijeta.

Kada osvajačka rasa Orkova u očajničkom bijegu iz svog svijeta pokuša zauzeti inače mirni Azeroth, heroji će se ustati i povesti vojsku u rat koji će odlučiti sudbinu njihovih obitelji. Bit će to epski sudar svjetova s impresivnim animacijama borbe te likovima i lokacijama koje ćete lako prepoznati ako ste igrali igre Warcraft univerzuma.

Mi Warcraft: Početak svakako idemo gledati na već na pretpremijeri sutra (08.06.) u 20 sati u Cinestar kinima, a svakako bismo preporučili isto i vama. Ne samo zato jer je to Warcraft film koji smo nestrpljivo iščekivali toliko dugo, već i zato jer je će samo prvih 4000 gledatelja uz kupljenu ulaznicu dobiti i besplatan primjerak World of Warcraft igre, odnosno 30 dana besplatnog igranja.

Čak i ako niste ljubitelj World of Warcrafta, ali u posljednje vrijeme igrate Hearthstone i prije ste igrali RTS igre Warcraft univerzuma, ovo vam je savršena prilika da se kroz film prisjetite likova te vratite u svijet Azerotha, a kad se vratite kući možete i potpuno besplatno isprobati WoW. Vjerujte, s dobrim razlogom ga i dan danas igraju milijuni diljem svijeta.

Osigurajte si svoj besplatan primjerak WoW-a ranom kupnjom ulaznice za film klikom ovdje, na blagajnama Cinestar kina ili putem Cinstar aplikacije za smartfone.