HCL.HR

Pokažite znanje, testirajte sreću i osvojite GameCube nagrade na HCL forumu!

Igor Belan 24.12.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Naš forum opet je središte jednog toplog blagdanskog događaja. Ovaj put jedan od naših moderatora dijeli dvije GameCube igre, originalni kontroler i zgodnu periferiju uz prigodni GameCube kviz.

Već ste obavili glasanje i prijavili se za veliku nagradnu igru koja prati našeg Zlatnog Dabra? Ma krasno! Ali pazite sad ovo – naš moderator poznat kao ‘Dragster’ omogućio je da si dodatno povećate šanse za osvajanje nečega na HCL-u u ovo toplo blagdansko vrijeme darivanja. Kako je to omogućio? Pa pokrenuo je još jednu nagradnu igru!

U njegovoj nagradnjači, koja je u vrlo kratkim i preciznim crtama objašnjena u ovoj forumskoj temi, ne morate glasati za igre godine, već samo morate riješiti mali kviz o jednoj od najtužnijih Nintendovih konzola – GameCubeu. Ispunite kviz, javite u forumskoj temi koje tri nagrade bi htjeli uzeti iz nagradnog fonda (uključuje dvije igre, kontroler i dodatke za GameCube konzolu) i to je to – ulazite u virutalni bubanj za izvlačenje. Za slučaj da ste zaboravili, GameCube igre i kontroleri kompatibilni su s vašom Wii konzolom pa čak i ako nemate GameCube, a imate Wii, obavezno testirajte sreću i sudjelujte u ovoj nagradnoj igri.

FORUM: Poklanjamo Gamecube igre i periferiju!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?