HCL.HR

Poludjela umjetna inteligencija testirat će naše borbene vještine u igri ArcRunner

Stjepan Fikter 11.11.2022.   •   1 komentara


Svemirska postaja dizajnirana u cyberpunk stilu bit će poprište sukoba koji će biti fokusiran oko roguelite mehanika kad ArcRunner ugleda svjetlo dana.

Svemirska postaja? Tu je. Poludjeli roboti? Evo ih. Cyberpunk okruženje? Prisutno. Roguelite mehanike? Samo čekaju na nas. Sve to čini interesantan paket koji se krije iza naziva ArcRunner, a treba nam stići iduće godine za PC, PlayStation te Xbox platforme. Uz sve navedeno, riječ je o akciji iz trećeg lica koja će se moći doživjeti samostalno ili kooperativno za još dvoje igrača.

ArcRunner stavit će nam na izbor tri klase, a riječ je o vojniku, nindži te hakeru. Osim što će svaki od njih imati svoje specifično oružje, razlikovat će se i po vještinama te stilu igranja. Bilo to čisti akcijski pristup, brzi i smrtonosni ili pak putem infiltracije i subverzije.

Kako je riječ o roguelite igri, svaki novi pohod po svemirskoj postaji omogućit će nam skupljanje dodatnog naoružanja kao i augmentacija od kojih će neke biti trajne, a neke samo dok smo živi.

Put do jezgre postaje bit će popločen s četiri glavne lokacije koje će imati oko sedam nasumično generiranih razina.

Komentari (1)

  • Sempler

    11.11.2022 - 12:21

    Izgleda dobro svidja mi se 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?