HCL.HR

Uz pomoć industrijalizacije Anno 1800 postao je najbrže prodavani nastavak u serijalu

Stjepan Fikter 30.04.2019.   •   2 komentara


Dobar glas daleko se čuje, a još kada se pridoda i zarazni gameplay prodajni rezultati idu prema gore što je demonstrirao i posljednje objavljeni nastavak Anno serijala.

Anno 1800 Epic Games Store

Kada je u pitanju city building žanr, Anno slovi kao jedan od najkvalitetnijih serijala, stoga i ne čudi kako je posljednji nastavak pobrao vrlo dobre kritike kako kod novinara tako i kod publike. Iako se ne spominju konkretne brojke, Ubisoft je otkrio kako je Anno 1800 najbrže prodavani nastavak u serijalu koji se je u prvome tjednu prodao četiri puta više nego što je to napravio prijašnji dio Anno 2205.

Osim toga, pripremljena je i infografika koja samo prikazuje koliko je bila jaka industrijalizacija u prvome tjednu jer je skoro sedam milijardi virtualnih stanovnika otkrilo novi i stari svijet. Bilo je naseljeno više od tri milijuna otoka te potopljeno preko 400,000 brodova. Mi smo također bili dio te infografike jer smo u našoj recenziji pohvalili igru.

Anno 1800 infografika

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • funky0308

    01.05.2019 - 07:33

    Znaci valja Anno? U super, malo odmora i osvjezenja od Civilizacije i Planet Coastera 😀 … cekam vasu recenziju i da malo padne cijena i uzima se ovo ako valja, a ocito valja.

  • divjakdivji

    01.05.2019 - 11:48

    Cool, jer zadnji dobar Anno je bio 1404

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?