HCL.HR

Popularna mobilna MOBA Vainglory dolazi na PC

Pero Mlinar 31.07.2018.   •   1 komentara


Popularna kompetitivna MOBA za smartphone uređaje uskoro će postati dostupna i na stolnim računalima, usprkos nemilosrdnoj konkurenciji.

Koliko god da je učestalo da proizvođači popularne igre na PC-u prebacuju na mobitele, teško da se može reći da taj trend važi i u suprotnom smjeru. To posebno vrijedi kad igra u pitanju pripada već na toj platformi ionako zasićenom žanru kompetitivnih MOBA. No, ekipa iz studija Super Evil MegaCorp odlučila je da ipak vrijedi okušati sreću pa će tako njihova poznata mobilna MOBA za mobitele, zvana Vainglory, uskoro završiti i na PC-u.

Iako se radi o igri inicijalno zamišljenoj za igranje pomoću touchscreena, Super Evil MegaCorp svečano priseže da je desetogodišnji trud uložen u stvaranje vlastitog pokretača značajno olakšao prebacivanje igre na stolna računala pa nova verzija ne bi smjela predstavljati kompromis u nijednom pogledu. Alpha verzija tako je već sad dostupna za isprobavanje, no imajte na umu kako je riječ o vrlo ranoj verziji pa su određeni bugovi, tehnički problemi i slično očekivani. Ovo je stadij u kojemu je još uvijek puno važnija ideja, a uvid u nju možete dobiti ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • IloveCRO

    31.07.2018 - 12:54

    Igrao…. bio jako dobar…. odustao…. možda opet krenem 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?