HCL.HR

Posjetite Gaming Paradise 2015, pokažite što znate i osvojite 5000 dolara!

sponzorirani članak 27.08.2015.


Igrate CS:GO, Dotu 2, LoL, PES, HS ili CIV 5? Evo prilike da igranjem zaradite ozbiljne novce i usput se dobro zabavite. Sve to odmah iza ugla, u Sloveniji na Gaming Paradiseu 2015.

Posjetitelji Gaming Paradisea 2015, najvećeg esports festivala koji će se održati u ovom dijelu Europe, neće imati samo jedinstvenu priliku vidjeti svoje omiljene igrače na velikim turnirima teškima 50 000 dolara – dobiti će i šansu testirati svoje vještine i osvojiti do 5000 dolara u turnirima za posjetitelje! Sve to događat će se u susjednoj nam Sloveniji za malo više od tjedan dana i još stignete kupiti svoju kartu.

Ako mislite da ste dobri u Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends, Hearthstone, Civilization V ili Pro Evolution Soccer 2015, svakako se prijavite i testirajte svoje vještine..

League of Legends turnir za posjetitelje održat će se od 7. do 9. rujna, dok će Hearthstone natjecanje biti organizirano u periodu od 10. do 12. rujna. Ekipa ili igrač koji se plasiraju na prvom mjestu u konkurenciji do LoL 64 ekipa, odnosno 128 HS igrača, osvojiti će čak 4000 američkih dolara!

Turnir u Counter-Strike: Global Offensive održat će se također od 7. do 9. rujna, dok će natjecanje u Doti 2 biti održano od 10. do 12. rujna, a timovi koji završe na vrhu u tim turnirima kući će poći bogatiji za 2000 američkih dolara! Za ove turnire dozvoljen je maksimalan broj od 32 ekipe, a ukoliko nemate ekipu možete se prijaviti i kao freelancer te pronaći svoj tim na samom festivalu ili će vas organizacija nasumično pridodati timu kojemu nedostaje igrač.

Što se tiče natjecanja u Civilization V, ono će se održati od 7. do 10. rujna, a igrač koji završi na prvom mjestu otići će kući s 5000 dolara pod rukama. Isti iznos ponijeti će kući i najbolji među 128 igrača Pro Evolution Soccera 2015 – taj turnir održat će se od 8. do 10. rujna.

Najbolje od svega, nema nikakve kotizacije koju morate platiti da biste sudjelovali na turnirima. Sve što vam treba je karta za Gaming Paradise festival, a svu potrebnu opremu za natjecanje osigurati će organizatori. Valja napomenuti i kako će se svi turniri održati čak i ako se ne prijavi maksimalan broj igrača, odnosno timova, te da će nagradni fond svakog turnira ostati nepromijenjen u svakom slučaju. Više informacija o svakom od ovih turnira možete saznati na službenim stranicama događaja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?