HCL.HR

Post Trauma je staromodna horor avantura s vibrom Silent Hilla

Zoran Žalac 10.12.2022.   •   4 komentara


U horor avanturi zvanoj Post Trauma igrat ćemo kao vlakovođa Roman koji je zarobljen u nadrealnom svijetu s čudnim bićima.

Španjolski indie tim Red Soul Games predstavio je svoju debitantsku igru Post Trauma. Radi se tu o horor avanturi starog kova, što u prijevodu znači fiksirane kutove kamere kao u starim Resident Evil i Alone in the Dark igrama. No, tematski je ova igra bliže psihološkom hororu Silent Hilla.

U glavnoj ulozi imat ćemo vlakovođu Romana koji se nađe zarobljen u neobičnom okruženju gdje ga proganjaju razne kreature. Roman je prisiljen rješavati čudne zagonetke kako bi otkrio što mu se događa i po mogućnosti pronašao izlaz iz čudnog svijeta. Te će zagonetke tražiti dosta pamćenja, stoga developer igre preporučuje da igrači uz sebe drže blok za bilješke.

Post Trauma je najavljena za PC i konzole, bez datuma izlaska.

Komentari (4)

  • Ravel

    10.12.2022 - 14:41

    “Te će zagonetke tražiti dosta pamćenja, stoga developer igre preporučuje da igrači uz sebe drže blok za bilješke.” Takve stvari volim. Sjećam se kad je u Planescape: Tormentu jedan dungeon to očekivao od mene, mislim da je onaj u koji se pristupa pomoću one Modron stvarčice, cijeli dungeon sam mapirao na bloku papirića i dalo mi je osjećaj kao da sam u jednom od svojih DnD sesija, gdje moram paziti na detalje i bilježiti bitne stvari kako ih kasnije ne bih zaboravio. Ako idu sličnim pristupom, onda podržavam.

  • Darcoolio

    10.12.2022 - 15:33

    Čak i muzika podreća na SH The Room

  • G.ost

    10.12.2022 - 21:53

    nije vlakovođa nego strojovođa

  • Perfect Sense

    11.12.2022 - 00:40

    Može

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?