HCL.HR

Postani dio HCL esports ekipe – tražimo nove administratore i streamere

Miroslav Pervan 16.03.2016.   •   HCL


Radimo na novim stvarima, naša esports ekipa ima neke nove ideje i dobro bi nam došao svježi par ruku.

hcl-generic

Naša gamerska zajednica neprestano raste i potrebno nam je više ruku kako bi mogli realizirati sve ideje. Zato smo pripremili stranicu za prijave koja će vam stalno biti dostupna i na kojoj ćete uvijek moći pronaći aktualne informacije oko pozicija za koje u danom trenutku tražimo volontere te koji su uvjeti za prijaviti se. S vremena na vrijeme, kada tražimo volontere za neke specifične pozicije, objavit ćemo i vijest poput ove koju upravo čitate kako bismo skrenuli pozornost na situacije kad nam je potrebno više ljudi.

Trenutno želimo pojačati HCL ekipu u našim eSport aktivnostima, primarno administratorima i streamerima.

Što su i tko su eSport administratori?

Esport administrator je dio tima koji obavlja sve poslove vezane za organizaciju i promociju naših eSport aktivnosti u koje primarno spadaju online i offline natjecanja. Ono što se očekuje od prijavljenih za ovu poziciju je da su spremni na timski rad, dobro poznaju igru i zajednicu u kojoj žele pomagati, da imaju osjećaj odgovornosti te da su pouzdani i fleksibilni. Kako većina aktivnosti ima natjecateljski karakter, potrebno je biti nepristran i objektivan prilikom donošenja odluka. Većina posla odrađuje se online tako da sudjelovati u radu možete i dok ste na putu u školu, fakultet ili na poslu.

Streameri

Svaka PC igra ima svoje minimalne hardverske zahtjeve pa tako i streameri moraju zadovoljiti određene tehničke uvjete. Jednom kada se otkloni tehnička strana priče (dovoljno dobro računalo i internetska veza), sve što vam treba je poznavanje igre koju biste komentirali na našim live streamovima i britak um, uz pozitivnu dozu ne imanja dlake na jeziku.

Za potpuni popis trenutno otvorenih pozicija i uvjeta za prijavu kliknite na ovaj link.