HCL.HR

Potiho je odgođena još jedna Xbox/PC ekskluziva – Planet of Lana

Zoran Žalac 10.08.2022.   •   1 komentara


Atraktivna 2D avantura Planet of Lana više nema planirani izlazak u 2022. godini, objavila je izdavačka kuća Thunderful.

Odgode izlazaka igara često su lančane. Same igre ne moraju imati nikakvu međusobnu poveznicu, dovoljno je da smo unutar sezone kad se vidi koja će igra za tekuću godinu biti dovršena na vrijeme, a koja neće. Ovoga tjedna odgođeni su tako ARC Raiders i Marvel’s Midnight Suns, a evo sada još jedne odgode. Indie igra Planet of Lana, koja nije ni imala konkretan datum izlaska, sad je prebačena za 2023. godinu.

Igra je to koja je trebala biti ekskluzivna za PC i Xbox, tako da je ponuda Game Passa za jesen ponovno ostala osiromašena u ionako slabašnoj godini. Prije samo nekoliko mjeseci Xbox je računao da će u ponudi za jesen 2022. imati Starfield, Redfall, Stalker 2, Warhammer 40K: Darktide, Replaced,  Flintlock: The Siege of Dawn i Planet of Lana. Kako sada stvari stoje, nijedna od tih igara na Xbox neće doći ove godine.

Komentari (1)

  • SPGamerAzrael

    11.08.2022 - 17:43

    Nazalost kao i scalebound pa onda i State of decay 3 je zapeo u razvoju, kao i fable 4 itd…. nista im ne ide. Najavili svasta izbacili k***.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?