HCL.HR

Potvrđeno je – radi se na Borderlands filmu

Igor Belan 29.08.2015.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Kompanija iza filmova u serijalu Igre gladi radi na filmu po Gearboxovom serijalu pucačina, Borderlands. Nije poznato puno detalja, ali znamo ovo…

Lionsgate radi na Borderlands filmu, prenosi Variety. Kompanija iza Hunger Games filmova oživjeti će svijet Gerboxova hit serijala pucačina uz pomoć producetskog dvojca Avi i Ari Arad, koji su prethodno zajedno radili na filmskim uspješnijima iz Iron Man, Spider-Man, X-Men i Blade serijala. Naravno, još nisu poznati nikakvi detalji o priči, niti znamo tko će film režirati ili tko će u njemu zapravo glumiti.

Po riječima ljudi s vrha Lionsgatea, dobili smo samo obećanje da će film biti režiran u skladu s direktnom, provokativnom i uvijek pomalo komičnom naravi sâmih igara. Nakon što je još uvijek aktualni Hitman film većinski razočarao publiku i kritičare, prisjetili smo se da su filmovi po igrama redovito užasno loši, ali uvijek se (pomalo naivno) nadamo da će onaj sljedeći ipak biti dobar. Srećom, uz velike naslove poput Uncharteda i Assassin’s Creeda tih “sljedećih” već ima dosta pa se samo možemo nadati da će barem jedan biti nešto što zapravo poželimo pogledati dvaput.

Sada se i Borderlands film pridružuje toj listi sljedećih koje nestrpljivo očekujemo i zaista se nadamo da će jedinstveni stil iz igara uspješno prebaciti i na filmsko platno. Cijeli taj Borderlands univerzum svakako ima potencijala za jedan zabavan film.

Komentari (4)

  • delight353

    29.08.2015 - 17:15

    Pa ako ga naprave po Marvelovoj (Disney) formuli, mogao bi biti i dobar. Ali, sumnjam… Ne sjecam se da li je neki film po igri bio dobar. Mozda prvi Tomb raider s Angelinom.

  • goldfinger

    30.08.2015 - 19:34

    Stvarno,potencijala i materijala za dobar film definitivno ima…

  • Juventino

    @Black_Pirate, 29.08.2015 - 17:37

    Prince of Persia film nije bio loš, barem meni.

  • delight353

    @Black_Pirate, 29.08.2015 - 17:52

    E da! To sam zaboravio. To je bio dobar film.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?