HCL.HR

POTVRĐENO: neki od najjačih svjetskih CS:GO timova dolaze na Gaming Paradise u Sloveniji

sponzorirani članak 19.08.2015.


Ako želite uživo vidjeti kako se neki od najjačih CS:GO timova na svijetu bore za nagradni fond od 50 000 dolara, imat ćete priliku za to već ovog rujna u Sloveniji.

Ekipa iz The Gaming Resortsa, organizatori ambicioznog festivala gaminga zvanog The Gaming Paradise 2015 koji će se održati od 6. do 13. rujna u obližnjem nam Portorožu, javlja nam da su potvrdili konačnu listu timova koji će se pojaviti na njihovom 50 000 dolara vrijednom CS: GO turniru. I radi se zaista o nekim od najjačih timova na svjetskoj CS:GO sceni.

Nakon što su se Ninjas in Pyjamas i Team SoloMid nažalost povukli s nadolazećeg natjecanja u Portorožu, konačna lista timova za veliki CS:GO turnir izgleda ovako:

Ukraine Natus Vincere
Poland Virtus.Pro
France Titan
Ukraine HellRaisers
Germany mousesports
Norway CPH Wolves
Europe Team Kinguin
Bulgaria E-Frag.net

Neke od ovih timova vidjet ćete na TOP 10 ljestvicama najboljih CS:GO ekipa na svijetu pa ako želite popratiti uzbudljivo esports natjecanje u CS:GO s velikim nagradnim fondom te uživati u dobroj pivi, živoj glazbi te morskom ozračju osunčanog Portoroža, pohitajte nabaviti svoju kartu za The Gaming Paradise 2015 klikom ovdje.

Portorož vam je inače udaljen svega sat i pol od Rijeke te dva i pol sata od Zagreba, a na festivalu imate osiguran jeftin smještaj i sve potrebno za savršen gamerski ljetni odmor.

Ako volite CS: GO, a pretpostavljamo da vam nije stran čim ovo čitate, organizatori Gaming Paradisea 2015 pripremaju i CS:GO turnir za posjetitelje festivala s nagradnim fondom od čak 3000 dolara. Taj turnir za posjetitelje će se održati od 7. do 9. rujna, a pred-registracija je već omogućena na službenim stranicama događaja. Sve što vam treba za registraciju je kupljena karta, bilo da se radi o jednodnevnoj, trodnevnoj, četverodnevnoj ili sedmodnevnoj karti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?