HCL.HR

Potvrđeno: The Last of Us film je adaptacija priče iz igre

nebel 13.03.2014.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Umjesto potpuno nove priče u istom postapokaliptičnom univerzumu, The Last of Us film biti će adaptacija priče koja je igračima ispričana kroz samu igru.

Kreativni direktor Naughty Doga Neil Druckmann, koji piše scenarij za ranije najavljeni The Last of Us film, potvrdio je kako će taj film zapravo ponovno ispričati priču iz nagrađivane igre.

U razgovoru za IGN nakon jučerašnje dodjele BAFTA nagrada, Druckmann je potvrdio kako će priča u filmu biti adaptacija priče iz igre, umjesto potpuno nove priče postavljene u isti univerzum.

Osim toga, novih informacija o filmu nemamo, a goruće pitanje je i dalje tko će glumiti Joela i Ellie. Jedan naš fan na Facebooku dao je dobar prijedlog – Samuel L. Jackson kao Ellie.

Komentari (3)

  • mickolopi

    14.03.2014 - 10:04

    Pa to smo i pretpostavljali, pa zbog te vrhunske price i rade film 🙂

  • SuperSaiyan86

    14.03.2014 - 15:00

    Znam da nije isti osjecaj prozivjeti nesto kroz igru i gledati to na filmu, ali drago mi je da nisu odstupili od originalne price, posto nisam imao priliku zaigrati ovu igretinu, barem cu moc pogledat, barem neka utjeha…

  • Adrian Sutil

    14.03.2014 - 21:45

    HHAALO ISO TO SU govorili i za film HEAVY RAIN igre PS3 ekspluzive iz 2009 god. da snimaju film po igrinom scenariju,, i gle fil do dan danas nema niti trailera o tom filmu..
    Zamisli da Tomb Raider film rade po scenariu o igri pa tko bi ga gledao ako filmska industrija ne mogu uvesti Eli i jola u neastavak i dopunu onoga sto su dozivjeli kroz igru neka stanu i neka prestanu snimati jer to je bleasavao!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?