HCL.HR

Povratnički Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 kreće na Zagrebačkom velesajmu za manje od mjesec dana

PR 20.10.2023.


Reboot Infogamer se vraća na Zagrerbački velesajam, a donosi sa sobom ogromne sajamske popuste na gaming periferiju, priliku da ulovite merch i isprobate najnovije naslove, kao i da popratite veliko finale A1 Adria Leaguea.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 vraća se na Zagrebački velesajam u paviljonima 8a, 9 i 11a od 9. do 12. studenog ove godine nakon četverogodišnje pauze te ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre domaćoj publici, koje će posjetitelji moći isprobati na više od 100 igraćih jedinica koje uključuju PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch i moćne PC-je.

U sklopu sajma, posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje, Meta Quest 3 i PlayStation VR2, te figurativno uroniti u virtualne svjetove.

Uz najnovije projekte koje razvijaju najveći svjetski gaming studiji, Reboot će također ugostiti nezavisne domaće i regionalne razvijače videoigara koji će predstaviti svoje projekte široj javnosti.

“Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi da će ove godine Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 okupiti 90+ izlagača koji će još jednom pokazati raskoš domaće, regionalne i svjetske industrije videoigara”, rekao je Ivan Medak, glavni operativni menadžer Reboota.

Kao i prethodnih godina, najveći gaming brendovi ponudit će sajamske popuste na ogroman izbor gaming opreme i periferije dok će se na glavnoj pozornici odvijati bogati svakodnevni giveawayi, na kojima će posjetitelji imati priliku uloviti atraktivne tech nagrade i ekskluzivni merch. U sklopu sajma održat će se i veliko cosplay natjecanje s bogatim nagradnim fondom te veliki međunarodni turnir u tabletop igri Warhammer.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 mjesto je i spektakularne LAN završnice 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League. Zagrebački velesajam postat će tako dom napetih finala u igrama EA Sports FC 24, CS2, EA Sports FC Mobile 24 i League of Legends s nagradnim fondom od ukupno 15.600 eura.

„Reboot InfoGamer je prije svoje četverogodišnje pauze imao status centralnog gaming događaja u ovom dijelu Europe te s Reboot InfoGamerom 2023 powered by A1 želimo ponovno potvrditi taj status“, zaključila je Katarina Amižić, šefica produkcije Reboot InfoGamera.

Jednodnevne, višednevne i VIP ulaznice dostupne su u online prodaji, a ako se osjećate sretnima možete i osvojiti ulaznice preko Rebootovih Instagram i Facebook stranica.

Zapratite ih jer svake srijede je giveaway ulaznica – ovotjedni ste već fulali, ali pripremite se dobro za sljedeću srijedu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?